26.Leden 2009,18:54
Tak po dlouhé době zase ahojky mí milí čtenáři, opět se jdu k vám svěřovat se svými pocity.
Tentokrát jde o naše národnostní menšiny. Nejsem nějaká extrémní rasistka, ale jde o to, že národnostní menšiny v naší skvělé České republice jsou naprosto nesmyslně upřednostňovány. S trochou nadsázky by se dalo říct, že nás ovládají, jelikož se každý bojí, že ho budou žalovat pro diskriminaci.
Tak třeba jeden kamarád měl ve třídě cikána či Roma(jak chcete). Onen kluk se naprosto nezajímal o učení, a tak ho k jeho nelibosti ve čtvrtém ročníku SŠ vyhodili. Den na to přišla do školy celá rodina a dožadovala se svých práv s tím, že vyhození jejich syna je sprostá DISKRIMINACE. Kluka vzali zpět do školy a onen kluk, který v životě neviděl učení, odmaturoval se samýma jedničkama.
Druhý, už o něco méně do očí bijící, případ je u nás v práci. Aby se někdo nedožadoval svých práv jako v prvním případě, tak se tomu už rovnou předešlo. Naprosto neschopný kluk vietnamské národnosti, který neumí ani pořádně česky, je na stejné pozici jako já po 2,5 letech....a to dokáže naštvat.
Přijde vám toto v pořádku???
 
vložil: Duchnicka
Permalink ¤


4 Komentáře:


  • 07.04.2009 16:52:16, Duchnicka

    Tak hele, já nevim, co ze mě děláte za hroznou megeru...on se do mně naváží, což já si líbit nenechám, tak mu to vrátim a to bohužel asi neunese...a jako to se mu mám jít omluvit jen proto že se rozbrečí jako malej kluk??ani mě nehne, at si bulí, když si myslí, že mu to pomůže....a vy se opravdu zamyslete nad tím, jestli chcete, aby opravdu v naší krásné zemi bylo tak nějak přešikmíno.....

  • 01.04.2009 16:22:44, denýs

    Kačenko, vždyť ten kluk kvůli tvé nevraživosti i brečí...a přesto ho nevezmeš na milost? :)

  • 28.02.2009 17:08:43, Duchnicka

    Nepřemýšlela,ale není lepší než já. Vzhledem k tomu, že mu zhotovení každé objednávky trvá minimálně 3 minuty, lepší určitě není.

  • 21.02.2009 19:59:24, trivisanda

    Třeba neumí pořádně česky, ale i přes to může být v práci šikovnější než Ty.Přemýšlela jsi o tom?