29.Březen 2009,19:44
Chápete to????Celej svět je prostě úplně naruby, všechno je postavený na hlavu......
Myslím si, že ted mi bude rozumět hlavně něžné pohlaví....Prostě nechápu tohle: všude v takových těch "ženských" časopisech píší, že ženy, holky, dívky apod., které jsou samostatné, mají svůj vlastní názor jsou pro dnešní chlapi naprosto nepřitažlivé (přitom nejsme frigidní, jen vám nelezem do zadku, používáme vlastní mozek a v případě, kdy byste se vy, naši úžasní mužíčkové, otočili po jiné sukni, se dokážem o sebe postarat samy.....to ale neznamená, že bychom občas po nějakém tom pohlazení netoužily)....při tom, kdybych byla taková ta pipina, co si nedokáže sama snad ani utřít zadek, tak se třeba v práci zbláznim....
Příklad za všechny:
Byla jsem v práci na noční, takže samozřejmě všude plno alkoholem omezených jedinců, kteří velmi zvučně dávali najevo, kterému fotblovému týmu fandí. Za kasou jsem byla já, dva kluci a ještě securiták. A jedinej, kdo těm vylízancům musel jít říct, ať zavřou hubu, jsem byla já. Ano, otravovalo to jak mé kolegy, tak securitáka i jiné zákazníky, ale oni prostě nic.
Nepřijde vám klucánkové, že za to že jsme samostatné si tak trošku můžete sami????Protože kdybychom se věčně spoléhaly na vás, tak nám věčně někdo sere na hlavu, někdo nás v klidu zmlátí apod. Takže se nad sebou zkuste zamyslet!!!!!!!!!!
 
vložil: Duchnicka
Permalink ¤


0 Komentáře: