17.Srpen 2009
Autor: Dzevule v 15:40

hle ho tu je on .. ten divný tvor

 nepoznala bych jeho cit

kdyby neutekl babe chrt

 nepoznala bych jeho pohled

 kdyby neotevrela bych obhled

 nepoznane,.. tojen skrýva v sobe překvapení

 ano to jeto sladké všední aj noční dění .. 

Není to tak těžké to jen Džem si vše namlouvá není to tak lehké to jen Džem si vše namlouvá..

ooh Džeme vrátit čas nejde .. možna .. 

NAPRAVOVAT SVE CHYBY JSI CHTEL? ale nejtěžší bylo odmítnutí ..

bylo to krásné? bylo to křehkétak křehounké jak lidský vlas stačí větší síla a kruh byl roztržen...

 bum rozbylo se..ale kdo najde to správné lepidlo..Džemíku ty jsi opomenul svou snahu..zapomněl si na  jiné časy nebyla tu jen minulost .. nebyla tu jen přítomnost bude tu i budoucnost .. bude ano prej bude.. 

 je dobré přemýšlet o tom co bylo je příjemné když zážitky hladí ale je nepříjemné když bijí jako pro ostatní nedal by se sepsat všechen nádech nedal by se sepsat každičk ymomentík Džemova Žití .. ale dobré možná i lepší je brát si z daných ,,bývalých" činnů to co nám dali to jak sme se my sami k sobě zachovali..nejde tu jen  o pocit druhých ale aké o pocit Džemův ..tím nechceme říci ze jen jájájá ale i to je dulezite.. 

bylo to krásné? bylo to křehkétak křehounké jak lidský vlas stačí větší síla a kruh byl roztržen...naše všdní radovánky už nebyly našemi psolečnými ..naše otázky nebyli nami samymí odpovídány nebyli řešeny společné zájmy už to nikdá nebylo jako dřív .. tys spatne míneni v hlavě měl ( máš((( tys zavrhl každodenní bytí .. 

 Ač zdálo seto smutné Džem si Vzal ponaučení vzal si ponaučení kterého povede tím správným směrem .. Dík . tato zkušenost i když léta stara s eoprášila a byla uvedomena mozkovou žlázou pana džema ktery zareagoval a paní uvedomující si řekla dost! ano řekla to ve všech pádech!

 



0 Komentáře: