19.Červen 2009
Autor: Dzevule v 15:06

Smích ? moje potřeba 

Osobnost ?  to  Ty!

 Originál? Každý!

 Kopie??.. fALEŠ!

uŽ  se nepočíta na mince ale na bankovky.. mohla bych rozdavat radost a nebo kolem sebe plivat ohen .. ne ja radsi budu svá .. a necham t na pudech .. jsem mozna zranitelna ale citím se ve své kůži a t naplno ,..

Džem zas přišel včeras veřers na navštvo a  vypravel mi jednu hustou povídku ..

  Venku svítilo slunce bylo horko lide hltaly po dechu  byli radi za kazdou tekutou kapku necehodobreho !!.. byli nepolapitelní byli  na  utěku sebedestrukce . dva jedinci sli ven a nenechali to nazmar hledli tajné místo kde by mohli své chutové bunky uspokojit hledali ale  nebylo se kam schovat .. a ejhlé tu  najendou před nimi stala lavicka problém??.. ne ty maly fotbalisti tomu ubec nevadili .. mozna by si dali taky jo al e t uz byla jejich vec .. my si tam tak ve dvou posedavali a uz s e v ruce objevil papirek .. atak dale .. nojo a najednou byl veceeer a venku uplna tma :D..... vidiš nakou hvezdu ..ne . dem na třešně??

 joO hele visne

 puc si tu baterku jojo dik za tu tvou lampicku nj hmmmm

coze t si dleas prdel coze c t je za tresne co ? kde se tady ten strom vzal neé néééé  coze my sme prehlidli tak luxusne dobry třesne coze?? t si delas prdel neeee???

ou hmmmmmm mmmmmmmmm mmmm mnam¨ mnamozní tot sladkokysela chut višnotřesní:P.....

 hele haluz vidim hvezdu .. ne koukej pocem tam je velkej vuz:D

a kde je malej:d

 TYJO UMIS S TIM FOTAKEM ?? jo jasny no to tam musis nastavit zejkoa  co ja nevim ja t vubec nechapu .. ehm eh mkuran za sten kasel ,... nojo kasel si te nasel: jezis proc t nejde vyfotit:D jezis proc t porat priblizuje :D:D vyplav :D No doufam ze nebude pršet:D ..

 n ETAK T SE NEDALO VYDRŽET!

 



0 Komentáře: