17.Březen 2009
Autor: Dzevule v 09:28
http://www.youtube.com/watch?v=XfPmNlVF7jw&feature=related

Nic z toho se však nestane, pokud nebudeme číslům rozumět. Nechte se proto vtáhnout do tajů numerologie a najděte si svou charakteristiku podle dne svého narození. Můžete tak lépe poznat nejen sami sebe, ale i své rodiče a přátele.

Lidé narozeni 1. den v měsíci ...

... mají silnou vůli. Ví, co chtějí, a většinou to také dostanou. Svých cílů dosáhnou nejlépe díky svému vlastnímu úsilí a také za pomoci svých věrných zaměstnanců. Nesmí však zbytečně otálet a musí se na věc vrhnout hned. Jedině tak se mohou radovat z dalších úspěchů.

Lidé narozeni 2. den v měsíci ...

... touží po harmonii a snaží se druhé potěšit. Někdy působí jako perfekcionalisté, napomáhají však stmelovat pracovní kolektiv, obzvlášť pokud mají rádi své kolegy. Někdy si na sebe berou příliš mnoho práce a trpí tím, že ji nemohou zvládnout. Hodně pro ně znamená jejich domov, a proto se velmi aktivně podílí na jeho budování.

Lidé narozeni 3. den v měsíci ...

... srší vtipem a jsou skvělými přáteli a společníky.Nesnáší, když jsou v práci zastrčeni v zadní kanceláři, a tak strávívětšinu času u barelu s vodou. Měli by si najít takovou práci, ve kterése nejlépe uplatní jejich vysoká touha po socializaci a hravost. Život je pro ně jedna velká party. Jen si musí občas dávat pozor na to, aby to nepřeháněli.

lidé narozeni 4. den v měsíci ...

... jsou velmi praktičtí a upřednostňují osvědčený a správný životní přístup. Takový životní styl je někdy může dostat do spárů stereotypu. Mají hluboký smysl pro přírodu, a proto by se ve svém zaměstnání měli zabývat vybavováním interiérů, stavebnictvím, krajinářstvím nebo floristikou.

Lidé narozeni 5. den v měsíci ...

... milují dobrodružství a změny. Dlouho hledají vhodnou práci. Mohou projít různými druhy práce, než pro sebe najdou správnou pozici. Uplatní se dobře v komerční sféře. Zástupci narozeni v tento den měsíce mají přirozené charizma, kterému se jen těžko odolává.

Lidé narozeni 6. den v měsíci ...

... dokážou hluboce milovat, někdy se však chovají příliš panovačně. To je způsobeno hlavně tím, že berou svou zodpovědnost příliš vážně. Žijí pro svou rodinu, a pokud mají děti, chtějí, aby se učili doma. Měli by se trochu uvolnit a zbavit se přehnaného strachu, který se týká také jejich peněz.

Lidé narozeni 7. den v měsíci ...

... mají přirozenou intuici a dělají si věci po svém. Měli by být proto trochu trpělivější a neměli by riskantně investovat svůj majetek. Vyhovuje jim práce o samotě. Velmi pozitivně na ně působí každodenní meditace.

Lidé narozeni 8. den v měsíci ...

... dobře vědí, jak se dostat na vrchol své kariéry a jak si nechat za svou práci zaplatit. Jen by při svém postupu vzhůru měli dávat více pozor na to, zda při tom nešlapou na nohy druhým. Často pracují až nad možnosti svých sil.

Lidé narozeni 9. den v měsíci ...

... chtějí zachránit a zlepšit svět. Tito lidé jsou velmi talentovaní, a proto se dobře uplatní v kreativní a duchovní sféře.V životě dosáhnou velkých věcí, pokud budou schopni zapamatovat si imalé detaily. Jako např., kam si dali své klíčky od auta. Měli byrozvíjet a své nadání.

Lidé narozeni 10. den v měsíci ...

... vypadají, jako by vždy byli krok na před ostatními. Jen si pak nesmí stěžovat, když je ostatní těžko dohání. Tito lidé jsou průkopníci a měli by pracovat ve vedení úspěšných společností. Rádi cestují a poznávají svět.

Podle numerologů hrají jistá čísla v našem životě velmi významnouroli. Mezi hlavní určující čísla patří bezesporu cifry obsažené v datunašeho narození. V druhé části našeho numerologického minicyklu vámprozradíme, jací jsou lidé narozeni mezi 11. a 20. dnem v měsíci. Jistěbudete opět překvapeni, co všechno mohou čísla o člověku vypovědět.Najděte si také charakteristiky svých přátel a příbuzných. Možnáodhalíte jejich skryté vlohy či úchylky.

Lidé narozeni 11. den v měsíci

... často inspirují své okolí. Jedenáctka v datu jejich narozenípředstavuje zásadní číslo. Jsou velmi citliví a hodně jim záleží natom, co si o nich druzí myslí. Měli by víc věřit své intuici a neměliby pořád o sobě pochybovat. Pokud budou sebevědomější a nezávislý namínění druhých, dosáhnou v životě velkých cílů. Stačí se jen rozhodnouta přejít od myšlenek k činu!

Lidé narozeni 12. den v měsíci

... patří vždy mezi vítěze! Jsou velmi optimističtí a ve společnostioblíbení. Jen by neměli zapomínat na to, že jejich smích by mohl druhýmtaké ublížit. Proto by ho měli užívat moudře. Mají velký cit pro barvya styl, a proto se velmi dobře uplatní jako designéři nebo módnínávrháři. Jsou vynikajícími společníky a ve společnosti zajímavých lidíse sklonem k extravaganci se cítí jako ryba ve vodě.

Lidé narozeni 13. den v měsíci

... jsou velmi praktičtí, ale nebojí se ani netradičních věcí apostupů. Milují svou zemi, a proto se dobře pohybují na trhu snemovitostmi, obzvlášť pokud je tento obchod spojený s rastaurováním aprodejem starších domů. Mají však problém s vyjádřením vnitřníchpocitů. Neměli b v sobě dusit své emoce až do té míry, že z ničeho nicvybuchnou. lekce asertivního chování by jim určitě přišla k duhu.

Lidé narozeni 14. den v měsíci

... jejich život může druhým připadat jako jízda na horské dráze.Tito lidé by k sobě měli být upřímní a neměli by problémy z minulostinechat zasahovat do budoucích plánů. Lidé narozeni v tento den v měsícivelmi rádi cestují a poznávají nové krajiny a kultury. Proto se dobřese uplatní v práci, která je spojená s cestovním ruchem. Jsou takévelmi citliví, což z nich dělá vynikající partnery.

Lidé narozeni 15. den v měsíci

... mají sklon druhým poroučet. Věci hrají většinou v jejichprospěch, obzvlášť pokud se jedná o peníze. I přes vysoce vyčerpávajícía náročné povolání si rádi udělají čas na sebe i svou rodinu. Jsoušťastní, když jsou obklopeni svou rodinou a svými přáteli. I když jsoustále zaneprázdnění, stíhají vymýšlet různé zlepšováky ve svém bytě čidomě.

Lidé narozeni 16. den v měsíci

... neustále zažívají různá překvapení a jejich život je opředentajemstvím. Často se jim stává, že na ulici potkají zcela neznáméhočlověka a jim připadá, jako by ho znali celý život. Mají vysocevyvinutý smysl pro empatii a zabývají se duchovními tématy. Neměli byse obávat toho, že jim lidé často nerozumí. Měli by ale přestatneustále věci odkládat na druhý den.

Lidé narozeni 17. den v měsíci

... se mohou pochlubit vrozeným potenciálem pro velké úspěchy. Kampřijdou, tam sklízí pochvaly a uznání. Mohou pracovat v jakémkolivodvětví. Měli by si ale dobře pamatovat, že musí vždy hrát podlepravidel. Měli by také více respektovat své podřízené zaměstnance aměli by jim dát možnost projevit se. Jejich úspěch stojí na dobrémuspořádání denního harmonogramu.

Lidé narozeni 18. den v měsíci

... se snaží pro druhé udělat to nejlepší. Jsou velmi oddanýmipartnery a rodiči. Někdy mohou být zmítáni nerozhodností mezi duševnímihodnotami a přirozenou touhou po materiálním úspěchu. Měli by si životuspořádat tak, aby mohli dosáhnout obojího. Jedině tak budou opravdušťastní.

Lidé narozeni 19. den v měsíci

... cítí, že mají v životě plnit zvláštní poslání. Problém spočívá vtom, že přesně nevědí jaké. Vypadá to, jako by při cestě tam, kde jsoudnes, museli překonat mnoho překážek. Pokud jsou nespokojení ve svémsoučasném zaměstnání, je to proto, že nebylo dostatečně využito jejichvůdčích schopností.

Lidé narozeni 20. den v měsíci

... se velmi starají o city druhých. Neměli by tolik brát ohledy nato, co si o nich druzí myslí. Ve své kariéře by se měli pohnoutdopředu. Svůj dům považují za svatyni, a proto by se z něj měli snažitvytvořit příjemné odpočinkové místo.

Možná,že vám čísla nic neříkají a připadají vám nudná. My se vás již potřetípokusíme přesvědčit o tom, že poznatky numerologie mohou být velmizábavné a zajímavé. Pomocí čísel se dozvíte o lidech, které znáte,mnoho nových věcí. Přečtěte si charakteristiku lidí narozených mezi 21.a 31. dnem v měsíci.

Lidé narozeni 21. den v měsíci

... září štěstím a optimismem. Jsou velmi zdatnými obchodníky, aproto se velmi dobře uplatní na jakékoliv marketingové pozici. Někdymohou být trochu impulzivní, obzvlášť pokud jde o lásku. Neměli bypříliš podléhat dojmu na první pohled, aby se tak vyhnuli lidem, kteříjsou ve skutečnosti úplně jiní, než jak se tváří navenek.

Lidé narozeni 22. den v měsíci

... se zabývají duchovnem a rádi se nechávají unášet různýmispiritualistickými teoriemi. Mají v datu svého narození hlavní číslo22. To je předurčuje k tomu, aby si kladli velké cíle, jejichž naplněníbude naplňovat i jejich život. Pokud ještě stále nenašli svůj životnícíl, neměli by se tím znepokojovat. V brzké době jistě najdou odpověďna tuto otázku.

Lidé narozeni 23. den v měsíci

... jsou velmi volnomyšlenkářští a nesnáší, když je cokoliv svazuje,ať už je to práce nebo vztah. Jsou velmi okouzlující, ale přelétaví, aproto jejich city pomalu zakrněly. Měli by být ke svému partneroviupřímnější a měli by mu říct o svých skutečných potřebách. Pocitohrožení svobody by rozhodně neměli projevovat verbálními ataky.

Lidé narozeni 24. den v měsíci

... si velmi cení času stráveného se svou rodinou, a proto pro todělají maximum. Stejně tak si váží svých přátel. Za důležité považujítaké peníze a bezpečí. Velmi touží po finanční svobodě, kterou se jimve většině případů také podaří získat. Měli by se však zbavitneustálého pocitu ohrožení a nebezpečí.

Lidé narozeni 25. den v měsíci

... jsou velmi oduševnělí a citliví. Vynikají zvláštním talentem,který však neproměňují v hmotné statky. V jejich životě nehrají penízetak velkou roli jako u ostatních lidí. Některé věci pro ně představujíz emocionálního hlediska nepřekonatelnou překážku. Měli by najítztracenou rovnováhu pomocí zdravé stravy a cvičení.

Lidé narozeni 26. den v měsíci

... mají velké ambice a touží po materiálním úspěchu. Díky tvrdépráci a velkému odhodlání dosáhnout všeho, na co si jen pomyslí. Kvůlipráci však často zapomínají na svou rodinu, které věnují jen velmi máločasu. Měli by najít přijatelný kompromis a trávit doma více času.

Lidé narozeni 27. den v měsíci

... jsou od přírody trochu nedočkaví a unáhlenými rozhodnutímipřidělávají starosti nejen sobě, ale i lidem kolem sebe. Měli by býttrpělivější. Trvá jim totiž déle než ostatním, než najdou tu správnoucestu. Jsou velmi talentovaní a velmi se zajímají o duchovnízáležitosti. Pro přátele by udělali cokoliv.

Lidé narozeni 28. den v měsíci

... se nebojí vystupovat v záři reflektorů. Jsou rozenými vůdci sesilnou vůlí dosáhnout úspěchu. Jen by si měli uvědomit, že ne každýžije tak jako oni. V práci se dobře prosadí, obzvlášť pokud jí musívěnovat hodně energie.

Lidé narozeni 29. den v měsíci

... mají ve svém datu hlavní číslo 11 (2 + 9 = 11). Toto určujejejich duchovní zaměření s dobrým smyslem pro intuici. Neměli by aletrávit tolik času rozjímáním a měli by se více zajímat o svou rodinu ao domov, ve kterém žijí. Mají dar, že na druhé lidi vždy udělají dobrýdojem.

Lidé narozeni 30. den v měsíci

... jsou vynikající společníci a ostatní lidé zbožňují jejichpřítomnost. Někdy trochu flirtují a vysílají lidem různé signály, kteréje matou. Proto by měli být ve vystupování s ostatními lidmizdrženlivější. Jsou neodolatelní hostitelé, jejich kulinářskédovednosti ocení každá návštěva.

Lidé narozeni 31. den v měsíci

... mají smysl pro praktičnost. Baví je pracovat rukama. Vášnivěmilují svého partnera a jsou pro něj udělat cokoliv. Na oplátku od nějočekávají věrnost, které si také ve vztahu nejvíce váží. Jen by si mělidávat pozor na to, aby nemluvili příliš o sobě.

 



0 Komentáře: