05.Únor 2009
Autor: Dzevule v 15:52

O čem sní muži (i ženy?)

9.11.2008 - Petra

Láska prochází žaludkem. Jenže mnohem častěji postelí. Partner vám sicebez ostychu sdělí, že vaše špagety jsou ty nejlepší, ovšem o tom, počem touží v posteli, často pomlčí. Důvod? Ostych, obava, že jej budetepovažovat při nejlepším za perverzního.
O čem sní muži (i ženy?)

Často však netuší, že podobné touhy můžete mít i vy, stejně jako důvody, proč o nich nemluvit.

Pokud vás i vašeho partnera baví sex už několik let beztoho, anižbyste na něm cokoli měnili, můžete mluvit o štěstí. Většina párů totižpo jisté době určitou nudu a odcizení v posteli zažívá. Není to nicnepřirozeného, ovšem může to v mnoha případech ohrozit jinak zdravývztah. Tak se nebojte a ukažte, že ho dokážete překvapit něčím novým. Anemusí za tím být jen „záchrana“ a oživení vztahu, ale prostě jenomtouha zkusit něco nového a třeba splnit druhému (a sobě) to, o čem sní. 

Krajky, satén a ti druzí
 Některé ženy dávají přednost pohodlnému bavlněnému spodnímu prádlu. Ipodle lékařů je z hlediska zdravotního nejlepší. Ovšem při sváděnípartnera tím příliš nezabodujete. Mějte proto ve své tajné zásuvcepřipraven jeden nebo dva luxusní komplety saténového spodního prádla,třeba včetně punčoch a podvazkového pásu. Ten je sám o sobě docelanákladný, proto někdy postačí  samodržící punčochy. Muži uslyší na sexyčerné, něžné bílé nebo oslnivě krémové. Navíc dodají nohám krásný tvara vy se budete cítit mnohem více sexy. Kalhotky v tomto případě snadani nejsou třeba… 

Vysoké podpatky, vysoké sebevědomí
 Když vidíte ve filmu nebo i na ulici nějakou společnici (jinak řečenoprostitutku), nepotkáte ji jinak než v botách na vysokém podpatku,popřípadě kozačkách na jehlách. Pohodlné na dlouhé postávání u silniceto není, ale do postele určitě ano. Navíc, tyto ženy mají bohatézkušenosti a informace o skutečně těch nejvíce utajovaných přáníchmužů. V kombinaci s punčochami mohou mít černé nebo červené kozačkydvojnásobný efekt na potěšení vaše i partnerovo. Vy se cítíte skvěle auvolněně a partner si užívá vašeho krásného těla. 

Masturbace? Nechte se přistihnout
Mnoho žen se červená při samotném pomyšlení na masturbaci jako takovou.A ještě více pak při jejím samotném vykonávání. A představu, že je přitom kdokoli uvidí, raději do svého vědomí ani nepustí. Bohužel. Mužitotiž často touží „přistihnout“ svou partnerku ve chvílích, kdy sedotýká svého těla na všech místech. Navíc – pokud máte občas problémpři sexu s partnerem dosáhnout vyvrcholení, v tomto případě je zřejmé,že tyto obavy nejsou na místě. Znáte své tělo tak dobře, že tozvládnete sama a navíc poskytnete partnerovi skvělou podívanou. 

Sex v okně
Při představě, že by pozorovatelem vašich hrátek mohla být další osoba,stoupá adrenalin obou z partnerů. Pokud by k tomu skutečně náhodoudošlo, těžko to budete vysvětlovat, zvláště pokud se to odehrálo někdena veřejnosti (nebo na toaletě v letadle, i když tohle je spíše opravdujen zbožné přání tvůrců filmů). Milujte se v teple svého domova, někdeu okna a s lehce roztaženými závěsy. Věřte tomu nebo ne, účinek na sebenenechá dlouho čekat. 

Buďte domina
Tedy, ne v tom pravém slova smyslu s bičíkem v ruce, ale trochudrsnějšího zacházení partnerovi jistě neuškodí. Často si o něj totižmůže nepřímo říkat sám, aniž vy byste cokoli tušila. Ne každý muž chcemít doma dominantní partnerku, ale v posteli aktivitu a „sex jen podlevás“, kdy vám bude muset ve všem vyhovět, rozhodně ocení. A vy si totaky užijte – kdy jindy máte takovou možnost naznačit mu svou převahu?:D:

 



0 Komentáře: