11.Leden 2009
Autor: Dzevule v 15:00
Džeme? hej 
koko  Všici ste se na mě vysrali .. tak oukhéééééj .,,,, jak to chcete ,jak vy tak i jáá! .. ale nebudu si zadělavat na problemy jednoduše s vami skoncuju ... nema to cenu  bejt s nekým a   mezi  přetvařujícima lidma..
to je to když nekdo nedokaze vyjadrit svuj vlastní nazor   bojí se neceho co nezna boji se pravdy .. bojí se okolí  začína se pomalu a jiste bat  sam sebe ..svých činnů  .. toho co bude když udělá neco špatně ...
.
 je to mozna  schyza a mozna  depka .. není to depre.. depresse,?,.Ale mě si nepodda... možná sem pro  pár lidí stupidní čuza vod vedle ale lidi .. vy se nekoukate na lidi ze vnitř..
 (člověka drtí samota , člověka prudí společnost , člověka štvou rodiče člověk štve sám sebe .. A mě štve Džem) kurna  kde to žijem ..mám e bejt  v klidu a míru a jetsli je tohle pro vaás klid a mír tak to porminte ale ja ho znam v jiné podobě .. ... zkuste mě nekdy pochopit .nechte si nest  zodpovědnost  za svůj vlastní názor mame tu přece demokracii..a nidko nebude nekoho nutit do neceho co sam ví ž,že  nezvládne ..
.. JPromíín?! .. nechci se omlouvat za něco  co jsem ani neudělal nechci se pořát Brodit stejným potokem ..nechci někomu přat neco zlého jen me pochop .. prosím o něco těžkého???
Doufám, uz si nejsem nikym jistá .. kdo je  skutečný??



Žijeme, jak můžeme, říkají, když není dovoleno žít, jak chceme.

Nikdy jsem nemyslel, že by svoboda člověka záležela na tom, aby dělal, co chce, nýbrž spíš v tom, aby nikdy nedělal, co nechce.



Lidstvo neutkalo pavučinu života. Jsme v ní pouhým vláknem. Cokoliděláme pro pavučinu, děláme pro sebe. Všechno je provázáno. Všechno jespojeno.



Láska začíná úsměvem, roste polibkem a končí slzou................Láska je jako slza. Rodí se v oku a padá k srdci a tam mě nejvíc bolí,když na tebe myslím.......Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem Život.Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij......


Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Klikněte pro zobrazení původního obrázkuKlikněte pro zobrazení původního obrázku
 



0 Komentáře: