24.Únor 2009
Autor: Dzevule v 13:41
http://www.youtube.com/watch?v=h6CdS5jgN2Q&feature=related


Krutí....hemly comen
 Kdyz citim Tvoji vuni, tak me zamrazi. Kdyz Te balim, lehce se Te dotykam konecky prstu a potom oliznu odshora az nahora. Jsi ma jedina laska, MUJ JOINTE!

Tyhle houby znám.Nejsou jedovaté.
Podivej, vzdyt neni nabita...

Cau puso, slysel jsem, ze chces protahnou komin. Tak napis kdy a kde.Na takovy jako si ty jsem celej zhavej. Protoze kdo to umi lip, nezprofesionalni kurva.

Dva chlapi ve sprchach a jeden si ho honi. Druhy se na nej podiva a rika Ty si ho honis??? Ne, ja si ho tak rychle meju!!!

Studena voda: c=l )) tepla voda: c==l )) ustni voda: c===l ))


Uklouz Zeman po bananu, do kebule dostal ranu, zprava z pitvy pravila - banan zabil debila!

Mel dedecek babicku, udelal ji rakvicku. Babicku moc miloval hrobecekji vykopal. Babicka to zjistila a dedecka zabila. Co dela ted dedecek?Kyticka zdobi horobecek.
Az Te zivot omrzi a stane se Ti peklem, skoc po hlave do hajzlu a zadelej se deklem.



NAKY SPROSTARNY:
Vis jak se rika tomu malymu kousku kuze, kterou ma zenska mezi kundou aprdeli???? rika se tomu BOJISTE, protoze se tam strili koulema. 

Muz objevil ZENU a vynalezl SEX. ZENA objevila SEX a vynalezla MIGRENU.Muz objevil OBCHODOVANI a vynalezl PENIZE. ZENA objevila PENIZE a tehdyse to posralo!

Co udela kohout kdyz mu sahnes mezi nohy? ... posere te. A co udelaslepice kdyz ji sahnes mezi nohy? ... Navari, vypere, uklidi .

Toto jsou kozy stesti (.)(.) . . . pokud si na nejake nesahnes do deseti dnu, tak ti chcipne lulan!!

Kdybys nemel nohy, kupoval by sis boty?? NE?? Tak proc nosis slipy?!!!!

Hovno prdel sračka to je naše značka. Hovno prdel kamení to je naše znamení. 

Vyjmenovana slova po D pro blondyny: DORUKY, DOPUSY, DOKUNDY, DOPRDELE, DOSPRCHY a DOMU

Ondatry se cukaly, ze by taky sukaly. Priletel k nim strejda jelen, cose pysni velkym perem. Byl to peknej humac, hlavne, ze byl grupac!

Kazde sude pondeli...nesukame v posteli.A co takhle pri uterku...zasukat si na veverku.Streda je streda...bude ho tam treba.Pak se prehoup ctvrtek...a ja jel jak krtek.Patek klepe na dvere...venujem se nevere.Sobotenka,sobota...sex doma je lopota.A konecne nedele...nevylezem z postele. 

Sedej dve mouchy na hovne,a v tom si jedna krkne.Ta druha na to .....ty prase zrovna pri jidle.


Smutno je mi bez Tebe, jen slza skvi se v rase a stale pta se srdce me, kdy sejdeme se zase.

Posledni vyzkum agentury RIA ukazal, ze 99% muzu jez sleduje display pri psani SMS pravidelne onanuje
Na tridnich schuzkach rika ucitelka pani Novakove. Vas Pepicek matalent na vytvarnou vychovu!Pani Novakova rika. To mate pravdu!Vceranamaloval na kamna picu a deda si spalil jazyk!!

Onanoval ve vane. Kdyz byl hotov a lezl ven, tak uklouzl po svemproduktu, natahl se jak siroky tak dlouhy a zarval:To je hruza, ivlastni deti by cloveka zabily.

Prijde mozkova bunka do muzske hlavy.Pusto,prazdno.Vola:Je tu nekdo?Nic.Tak vola znovu.Pribehne jedna udychana bunka:Co rves?Nevis,ze jsmevsichni dole?!
Za sedmero horama, sedmero rekama, sedmero lesy, sedmero kopci asedmero potoky zil jeden zajicek a mel to vsude zkurvene daleko !

Uz jsi nekdy videl kaslat mouchu. Videl jsi chodit hada. Videl jsi koneblit. Jestli toto vsechno si nevidel, tak si nepoznal jeste cely svet.

Jake jsou ctyri divy sveta??? Curak nema nohy a prece stoji. Rit nemapanty a otvira se. Pica je mokra a nezrezavi. Zeme je kulata a zakazdym rohem se mrda!!!
Kazda cigareta zkrati zivot o 5 minut. Kazdy pohlavni styk prodlouzi zivot o 3 minuty - takze kuraci!!! - Mrdejte o zivot !!!

Sla ovce na pastvu,zapomela na pastu.Ted ji smrdi z huby jako tobe!
Polibek je lidsky klam, je to spojeni dvou tlam.
Kdyz husu, tak pecenou, kdyz holku, tak svlecenou, kdyz tancit, tak rumbu, kdyz lizat, tak ............. Algidu!!?

Ty KURVO, ty MRCHO, ty SVINE hnusna, skreda, nevdecna, pekne meseres!!! Takovejch prachu jsem do tebe investoval, tak muzes mi rictproc zase nestarujes, ty stara zarezla SKODOVKO?!

Zij a jednej tak, aby mohli zit i ostatni.

Neodolam Tvemu smichu, chci si s Tebou hrat, oddavat se potom hrichu, s Tebou lasku prozivat.
 



1 Komentáře:

V 03.03.2009 20:47:27, jitusz

akooo mrteee blogiis :-* tak zas nekdy v ackuu neo u splawuu jo :-d