05.Únor 2009
Autor: Dzevule v 14:01
space
Dnes je doba, kdy se humánností, láskou a penězi přímo zaklínáme akříže nesvobody a utrpení si jen vytváříme ve své mysli, ale toneznamená, že to méně bolí. Proto se dnes snažte radovat z každéprkotiny, neboť pozitivní a optimistická mysl je půlka vašeho zdravípocitu dobré nálady.



drn drn drndítko:D
TY NAŠE MALÝ  SLUNÍČKO  NETLEM SE A POD.. pod ale rychle bude to  dlouhá cesta---Udělame si malinky výlet:D

ACH Džemííku...

Borovice

19.2. - 29.2. 24.8. - 2.9.

Hnacísilou lidí, narozených v období spadající pod borovici, je naděje.Pokud mají borovice před sebou nějakou vizi, jsou schopní vypustit proní svojí duši. Jsou tvrdí, houževnatí a odvážní. Nebojí se riskovat ajít do nejistých podniků. Díky jejich organizačním schopnostem se jentak ničeho nezaleknou, jsou na vše připraveni.Borovice jsou ztělesněná zvědavost. Prahnou po informacích, líbí se jimmít přehled. Ať už se budete bavit s borovicí o jakémkoliv tématu,vězte, že si s ní vždy dobře popovídáte. Jsou učenlivé a samotnéstudium je velice baví. Knihovnu mají plnou encyklopedií a odbornýchpublikací. Mezi borovicemi je spousta „věčných“ studentů. Není to aledíky propadání od zkoušek, ale díky jejich celoživotní touze po dalšícha dalších informacích.

Kdo zná dobře nějakou borovici, zaskočí ho jejich smělé plány.Nezaleknou se nebezpečí a obvykle se jim skutečně nic nestane. Majípevné zdraví – opravdu mě nenapadá nic, co by je mohlo zastavit.Regenerační schopnosti jim umožní vyhrabat se i z těch největšíchproblémů.

Snaží se na lidi kolem sebe působit co nejpozitivněji. Dodávají sílutěm, kteří ji potřebují. Mohou to být dobří léčitelé. Svojíživotaschopností dokáží dobře působit na strádající a nemocné a dodávatjim tak chuť k životu.

Borovice nemyslí na zadní vrátka. Když se jí daří, tak utrácí anenechá si nic bokem. Takže se jim po nějaké době stane, že zjistí, žejsou na nule a vzniknou jim tak zbytečné starosti. Velké bohatstvíborovici málokdy učiní šťastnou.

 



0 Komentáře: