Achjo...
Sedím tu v pokoji.Okna zavřená,ale přesto slyším ten každodenní noční hluk ulic, jak projíždějí auta kolem mého domu kde bydlím,jak nějací opilí týpci venku sedí a řvou a pod...Stále myslím na dnešek a včerejšek n minulé dny mého již tak podělaného života.Pořád myslím na jednu osobu. A ona (nebo spíš on) ta osoba ví kdo to je vid TOME?...Jo už nebudu dále předstírat že o něhonemám zájem když je zjevné že ho mám ráda a snad ho i muluji.Je mi smutno,je mi do breku když vidím svět kolem mě jak se pomalu ale jistě blíží ke svému naprostému sociálnímu,finančímu a pod. úpadu.Je mi do breku když myslím na sebe.Jakožto nového namyšleného a děvkařského člověka.Ani nevím proč jsem taková začala být,jen to tuším ale nevím to jistě.Tuším že jsem se jím stala již proto jak moc mi lidé (zvláště v posledním roce) ubližovaly a tak jsem se rozhodla být zlá a ubližovat všem ve snaze že už mě nikdo a nic nerozhodí a tak budu konečně štastná.Ale přišla jsem již na to, že dokud (což se nikdy nestane) nebudu s tím člověkem kterého tolik nejspíše miluji tak nikdy nedokážu bejt štastná.Ale už proto že ten člověkem miluje někoho jinného se snažím mu pomoci aby byl s tím koho miluje a né se mnou.Jakožto děvkou by nikdy nebyl štastnej, a bůh ví co by se zase stalo kdybych se vypadala s mou přítelkyní Bajdou na petřín zakalit.A jak se znám asi bych to s tím pitím přehnala a podvedla bych ho jako jsem to již několikrát udělala.Ale kdo ví už jen proto jak moc ho mám ráda bych ho nejspíše nepodvedla, již proto abych mu neublížila.
Když tak jedu sama z petřína z kaleb často si sednu do tramvaju k oknu a koukám jak čas kolem mě plyne.Jak jsou lidé veknu i v tramvaji vystresovaní a zahlcení všedními,občaa i dosti malichernými pohnutky ve světe.No neříkejte skoro celý svět se málem postavil na hlavu jen proto že černý občan se stal prezidentem nebo jaktomu u nich říkají.(mám na mysli Obamu).Je mi až líto tich lidí v tramvaji co si ani při tak dlouhé cestě neodpočinou a stále jsou jen přerušování zvoněním telefonů z práce a od manželek či manželů.Ale jen málo kdy zaslechnu vyzvánení mobilu,poněvadž skoro vždy si pustím hudbu do sluchátek a snažím se alespon si na chvíli odpočinout,když jsem totiž doma tak si moc neodpočinu už kvůli nátlaku a buzerování rodičů.
Kdybych měla zhrnout jaký byl minulý rok tak ani slova mi nestačí na to vyjádřit tu hrůzu v minulém a kouskem i tohoto roku.Během minulého roku již bylo mnoho deprimujících úmrtí které mě vzaly, a kvyůli kterým sjem byla dosti vynervovaná a nadně.(mám na mysli :Pete,BubáQ,v jednu chvíli to byl i jazejk) nebo věčné obavy že se zabijí i další přátelé což bych vážně nechtěla.Také přátelstvý bylo velmi ošimidné.Jako například že nesnáším falešné přátelé jako pro mne byla Sui, o které se zde raději nebudu rozepisovat nebo jak sama řekla mne udá za urážku svobodného občana(Ps.: ty si si asi nečetla občanská práva že?).No ale dejme tomu neznalost dnešních práv občana Českého je rozšířená, takže ji to taky svým způsobem docela omlouvá.
V posledních dnech jsem začala býti jaksi dosti necitelná a nepřátelská, řekla bych až skoro dosti egoistická.A hlavně mě provází hrozná nuda. Kdyby to alespon byla normální nuda ale tohle? To jest taká nuda že mě v tu chvíli nic nebaví, tudíž se ničím nezabavím a té nudy se nezbavým což mě ještě více deprimuje.Tak celkově je můj život a hlavně v poslední době celkem deprimující a tak jsem celkem často na lidi i zlá a hnusná. ALe tak co já mám proto své důvody...
Ale alespon jsem nemusela celý týden dokonce ani zítra(no tedy už dnes) do školy.Kdybych měla popsat svou třídu tak bych jej popsla nějak takto: nadprůměrně Tupá, deprivovaná, nekonvenční hovada.moji spolužáci, jejiž absolutní většina mi připadá jako tupé státo ignorantů pozbívající schopnosti žít bez společnosti a s jediným životním cílem - za každou cenu prosadit svůj názor, ať je jak chce tupý.
Takže jak je vidno nejspíše své spolužáky očividně nemám ráda a nikdy míti ráda nebudu.Tedy alespon do té doby než vyspějí a snesou se zpět do reality,což mě znovu přivádí k tématu mé bývalé přítelkyně Zuzce.Mám takový dojem,až tušení že žije ve snech a jejích představách o světě a tak nějak ani nevnímá opravdovou realitu.Jak dětinské.Ale nebdu jí přeci urážet nebo mne zažaluje :-D.Což mne tedy znovu přivádí k smíchu. Ale nechme toto téma již stranou, nerada se totiž bavím o tom že jsem s níkým jest jako ona vůbec mluvila a cítím se za to velmi trapně. ALe je to minulsot což mi připomíná že se stále nejspíše hodně poutám ke své minulosti , což mne opět velmi deprimuje.
Bože zabijte mě nikdo!! xD.Dnes byla ael deprimující den :-D.Celej den se místo učení nudit u compu a poslouchat jakousi popovou či metalvou moderní hudbu, která se mi ale vůbec nelíbila.No nic už mě nenapadá co sem psát tak radši dopíšu tuhle větu a jdu si psát s lidmi na icq kteří ještě nespí.Vůbec se divým že ještě v 0:48 i já nespím , ale tak nějak jsem hiperaktivním (ps.: za to ti děkuju zuzko za to můžeš ty že sem tak vysmátá to mám z tebe) že se mi prostě a jednoduše nechce spát.ALe tak čau zas někdy jindy... napsal/a: Emo.girl.kacka1 00:49 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Emo.girl.kacka1 09.10.2009 10:00:34

Nu problémem je že ty lidi mi toho udělaly již mnoho.=-)


_Velu... 09.10.2009 09:20:11

No.. přečetla sem ho celej :).. a neznám tě takže tě nebudu soudit.. ale pár zajímavých myšlenek v tom článku bylo to jo.. jen jedna věc.. at máš jakejkoliv důvod bejt na lidi zlá, neomlouvá tě.. pokud ti nikdo nic neudělal tak tě žádnej důvod neopravňuje.. a někdy stačí málo abys zas chytila chuť něco dělat..hodně štěstí..


Emo.girl.kacka1 09.10.2009 00:51:38

Bože lidi jestli jste nikdo natolik intelektuálně vyzrálý a odkjázaly jste toto přečíst celé pak vám gratuluji a napište něco do komentářů