27.Červenec 2009
Autor: GameWorld v 17:42

NBA Live 2009

Onewinger


EA Sports se v poslední době celkem předvedlo na poli se sportovními hrami, viz NHL 09, FIFA 09 a nyní NBA Live 09.


Recenze

V této hře se setkáte už s klasickými módy hry: kariéra, rychlou hrou, tréninkovou akademii, světový turnaj a už známé BE a PRO, ale bohužel postrádá Season. Takže si tyto poslední dva módy užijete jen v jednotlivých zápasech. Tvůrci tento rok přidali i známy All-Star Weekend, kde můžete porovnat síly s nejlepšími hráči ligy.


Velkou pochavlu si zaslopuží zpracování zápasu. Vše je postaveno na jednoduchosti, krásné grafice a realistyckých pohybech hráčů. Dále EA přidali možnost ovládání dvou hráčů najednou a ostatní zůstalo při starém. Kličky, klamavé pohyby, smeče atd.


A dočkali jsme se i Dynamic DNA. Oč jde? Jedná se o službu, která v reálném čase skenuje soupisky družtev, morální a fyzický stav hráčů a po připojení k internetu aplikuje do hry. Což přispívá k rozmanitosti hry a především minimální nutnosti koupě dalšího dílu.


Velká změna nastala i u protivníků. Už to není jako dříve kdy jste na nejlehčí obtížnost vyhráli zápas 112:20. Nyní vám i nejhorší tým s hrací obtížností na nejlehčí nedá nic zadarmo. Takže pokud jste byli zvyklý z předchozích dílu na systém hry, vezmu míč - uteču - skóruju. U NBA Live 2009 na to zapomeň te !


EA také přidali „catch-up“. Je to systém, který když zjistí že nelidsky vyhráváte přepne "obtížnost" a protívník začne házet jednu trojku za druhou a vše se vráti do normálu až bude skóre téměř vyrované.


A velmi musím pochvílit grafické zpracování.


Shrnutí

Pokud si koupíte NBA Live 2009 neprohloupíte a užijete si realistycký basketbal s pěknou grafikou a dobrý hudebním doprovodem.


Hodnocení GameWorld: 85%


Platformy

Playstation 2

Playstation 3

Xbox 360

Nintendo Wii


Cena hry

PS 2: 827 KČ

PS 3: 1309 KČ

Xbox 360: 1309 KČ

Nintendo Wii: 1165 KČ


Screeny z hry








Trailler

 



0 Komentáře: