28.Červenec 2009
Autor: GameWorld v 19:35
NHL 2009


Něco na Začátek


EA SPORT nám přináší další díl slavné série NHL. Tentokrát v pořadí ročníku 2009. NHL 2009 vám konečně přinese nové ovoce, které stojí za zkoušku. Bohužel i přes mnoho novinek je stále NHL to samé a pokud si chcete užít sportu, tak neváhejte a zamiřte do obchodu z PS 3 a X-Box 360!
Recenze


Fifa vám v novém ročníku přinesla BE a Pro a NHL nesmí v tomto kroku omezit a v NHL mód BE a Pro je též. Jednoduše si vytvoříte vlastního hráče, ze kterým budete hrát pouze vy a budete se snažit pomoci svému týmu k těm nejlepším výsledkům. Hned na začátku budete rádi, že se dostanete vůbec někam do sestavy a bude na vás, jak rychle se budete učit, ale hlavně jak rychle budete plnit očekávání manažera. Vaše cíle také závisí na vaší pozici. Pokud budete útočník, tak je logické, že vás hlavní úkol je dávat branky a méně bránit. Pokud však budete obránci, snažte se více přihrávat a hlavně zajíždějte tvrdě do soupeřů. To totiž miluje každý divák a ne jen oni! Nový mód BE a Pro NHL 2009 prostě prospěl a to také vede k lepšímu hodnocení.
V NHL 2009 nesmí chybět ani slavný mód Dynasty.
V tomto režimu se stanete manažerem a vás úkol je pečovat o svůj tým a hlavně váš hlavní cíl v NHL lize je jak jinak, než vybojovat stanley pohár. Nakupujete a prodáváte hráče


Nová obranná fáze a k tomu 100% tvrdé bodyčeky


Málo kdy se vám stalo u NHL 2008, že protivník by se řídil z vaší zvolenou situací. U NHL 2009 se obrana snaží udělat vše proto, aby vám sebrala puk. To znamená, že do hry stupuje pár tvrdých bodyčeků, které vypadají slibně. Bohužel i přes snahu, stejně má NHL špatné dotykové efekty při střetnutí dvou hráčů.


Mínusy


Největší problémy nastali opět ve střelbě branek. Každá pátá střela skončí v bráně a vám nezbývá nic jiného, než vyzkoušet ruční zaměření střel, ale to nepomohlo bohužel i mě. První zápas jsem hrál exhibici z ALL STARS a vyhrál jsem 12:7 na nejtěžší obtížnost. Tím pádem vám dávám najevo, že brankáři mi někdy připomínají moje mládí, kdy jsem měl betony z molitanu a hokejku z klacku a chytal jsem na betoně, kde jsem se bál více jak chlapci na ledě a při každý střele jsem si lehl a zavřel oči. Je to nejhorší článek celý hry, který mě nejvíce odradil od nového titulu NHL 2009. Jinak celková hra, až tedy na brankáře se jeví docela reálným hokejem, který mě dosti někdy pobavil. Je to hlavně hokej také pro mladší generaci hráčů, což je taky dobře!
Závěr


NHL 2009 nám přinesla mnoho novinek, o kterých by se dalo psát týdny. NHL zachránil u nás m´d BE a Pro a pokus o dokončení systému, který by měl NHL ponořit do reálného dění. Pokusy se cení. Pokud si však chcete zahrát pořádný hokej, tak vám zcela doporučím PS 3, X-Box nebo si na PC nainstalujte NHL 2004. A na konec malý vzkaz pro EA SPORT-kdybyste se řídili NHL 2004-2005 a je vylepšovali systémy, tak byste udělali lépe!!!! NHL 2009-85%


 



0 Komentáře: