27.Červenec 2009
Autor: GameWorld v 17:05
Sniper : Art of Victory (Propadák století)


Něco na začátek


Pod slovem Sniper si představíme bojiště plné ticha, tlukot srdce, adrenalin, který vás jako snipera má provázet příběhem a k tomu protivníky, kteří o vás nemají ani ponětí. Na Světě jsou tři přiřazení her.
1) Hry, které jsou dobře propracované a dají se bez problému nainstalovat na disk a hrát.
2) Hry, které jsou špatné, ale přeci jenom si je dáváme na disky a hrajeme.
3) Hry, které nemají důvod ani o zviditelnění a taky o existenci.


Sniper:Art of victory patří mezi tu skupinu nejhorší, co snad na Světě existuje. K tomu přidejme fakt výrobce City Interactive požádali o reklamní bannery a slogany, které měli znít takto : „Staň se odstřelovačem a zažij nejdůležitější okamžiky druhé světové války“ HAHAHAHA ne jen že jsem se zasmál, když jsem našel tito bannery a podobný reklamy, ale nejvíce mě pobavila samotná hra, ve které jsem nenašel žádný systém, který byl slibován na sloganech a bannerech. Jedinou kladnou věc jsem přeci jenom našel, ale opravdu jen jednu! 3D zpomalený efekt vaší kulky, která opouští hlaveň vaší zbraně. To je jeden jediný efekt, který mě překvapil.




Recenze


Hra je celkově grafický propadák, další chyby jsou ve fyzice, inteligenci, zvuku no prostě celá hra je jedna velká chyba. Hra má neuvěřitelné množství bugů a ke všemu vývojáři asi nejhůře zapracovali na mapách. Totiž tato hra je podle mě tak originální, že například konce mapy nejsou dokončené a při střelbě na delší vzdálenost si můžete všimnout nádherné 3D zelené placky. Pane Bože za co nás hráče trestáš? Dále 3 střely do hlavy a voják více méně bez šrámů pobíhá po mapě a ani hlava se mu nekymácí. To jsme kde??? Asi na nesmrtelný střelnici plných 3D placek. Tak to pak chápu!




Závěr


Sniper : Art of victory je prostě hra, která je podle GameWorld asi největší propadák v herních dějinách. Dejte si nejvíce pozor na velkoobchody, poněvadž uvidíte velký košík s touto hrou a k ní přihozený slogan „ Staň se sniperem a zažij nejdůležitější události 2.Světové války“ Rada pro vás : „Vůbec se nenechejte nalákat a tuto hru ani nezkoušejte. Jinak na závěr musím podotknout, že systémové požadavky jsou až : 1,7 GHZ, 512 MB-RAM, 128MB GFX akorát nevím k čemu takový požadavky, když například Doom 1 je lepší než titul Sniper : ART OF VICTORY.


Od GameWorld 30%


 



0 Komentáře: