28.Červenec 2009
Autor: GameWorld v 16:30
Switchball


Něco na začátek


Nová hříčka s kuličkou, která se na první pohled zdá být strašně jednoduchá, vás však málem připraví o nervi. Jak jste slyšeli, jde o propracovanou hru jménem Switchball. Více se dozvíte v následující recenzi.

Autor : B-oo-z-a




Recenze


Hra je sice neznámá, ale není k zahození. Její srdce i mozek je založen jenom na grafice, kterou budete stále obdivovat. Dising levelů i kuliček je až neskutečně dobrý. Hra má příjemné 3D grafické zpracování, které je podporováno enginem PhysX.


Jedná se o to, že se pohybujete za jednu kuličku, která se umí proměnit v „generátorech“(takhle sem to nazval já). Každý takový „generátor“ je na jinou kuličku. Jsou čtyři druhy kuliček. První je jenom obyčejná a utáhne jenom dřevěné krabice, ale je pro změnu zase lehká. Druhá je ocelová, která je těžká, takže dokáže utáhnout i těžké předměty, ale je zase hodně pomalá a těžká. Třetí je nafukovací balón, který neutáhne nic ale je moc lehký a mrštný. V nějakých případech je i docela užitečný a jde píchnout o ostrý předmět


Čtvrtá kulička je multifunkční. Je možno ji nabýt silami, které se rozlišují barvami.
Ty barvy jsou pouze tři. Modrá barva vymrští míček vzhůru. Zelená barva vystřelí vpřed míček. A nakonec Žlutá barva, která se přitahuje s míčkem na magnet. Každá kulička má svoji výhodu i nevýhodu.

I když sem našel hodně velkou chybu a to v kameře dokázal jsem se jí přizpůsobit.


Závěr


I když je hra docela náročná, i tak si užijete spoustu trápení a zapojíte své mozky na 120 %. Switchball dostává od GameWorld 75%


 



0 Komentáře: