28.Červenec 2009
Autor: GameWorld v 16:33



Onewinger


Recenze


Nezávislé studio ACE TEAM se postaralo o nemalý rozruch na poli akčních her. Zeno Clash je se svým bizarním příběhem opravdu unikátní. Jeho příběh je zasazen na planetu Zenozoik na které žije jakási otco-matka, která je odpovědná za zrození veškerých obyvatel této planety.


Hráč se ocitne v roli Ghata , který musí od samého začátku hry bojovat se sourozenci, jež ho pronásledují za vraždu otco-matky. Nebude na to ovšem sám, na jeho útěku mu bude pomáhat pěkná Deadra. Postupem ve hře se Ghat dostane k prapodivným zbraním, kterými bude likvidovat různá individua, která na svém útěku potká. A věřte, že jich je opravdu hodně. V průběhu hry se naučí několik dalších úderů a kombinací, bez kterých by na stále silnější a silnější protivníky již nestačil.


Co je na této hře hodně dobré a velmi hratelné je boj holýma rukama. Ze začátku jen s několika základními chvaty. Jako je třeba klasický úder pěstí, reprezentovaný levým tlačítkem myši. Nebo silný úder pravým tlačítkem.


Grafické zpracování hry je pastvou pro oči. To se ovšem nedá říci o pohledu do dálky, zde je to již horší, ale v takovýchto hrách jde především o to, co se právě děje v bezprostřední blízkosti. Jelikož hra běží na source enginu, tak si ji bezproblémů zahrají i lidé s méně výkonnými sestavami.


Doba hratelnosti je nadprůměrná. Ve hře je obsaženo celkem 18 kapitol a když nebude hrát na nejlehčí obtížnost, tak si troufám tvrdit, že deset hodin na dokončení hry bude málo.


Hru nekoupíte v e-shopech ani u distributorů. Prozatím je nabízena pouze prostřednictvím Steamu a to za velmi příjemnou cenu 16 euro cca 450 KČ.


Hodnocení GameWorld: 85%


Systémové požadavky


Minimalní konfigurace

Microsoft® Windows® XP / Vista / Vista64, Intel® Pentium® 4 3.0 GHz, 1 GB RAM, 128 MB, grafická karta se 128 MB Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 nebo lepší, 3 GB volného místa na HDD


Optimální konfigurace
Microsoft® Windows® XP / Vista / Vista64, Intel® core 2 duo 2.4GHz , 1 GB RAM, grafická karta se Shader model 3.0, NVidia 7600, ATI X1600 nebo lepší, 3 GB volného místa na HDD


Screeny z hry







Trailler

 



0 Komentáře: