Jednoho hezkeho dne sem si sedla ke kompu a ve složce hudba našla přišerny randal, album se menovalo Shenanigans a ja sem GD upe propadla, od te doby miluju šecko zelene a BíDžeje Armstronga :-*
O autorovi
Autor blogu

Autor: Greengirl
Region: Evropa
O mně: I´m a sweet little obedient girl s lehkými sklony k cynismu, ironii, drzosti a vražedné upřímnosti, ale nikdy se tím nenechám ovládat :-D (na páry nehraju)

Můj profil

Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
01.Listopad 2007
Řecko |

Nooo takže, mam konečně čas, abych vam popsala sve užasne tři tydny u móře. Snad po4. po5. nebo po6. ja už to fakt nepočitam. moe máma si mysli, že nejsem normalni, ale dyž mě to fakt bavi, každy rok s jinyma lidma, a to očekavani, jesi potkam ňakou znamou tvař, strach, kterou fůrii zas vyfásnem jako vedouci, no prostě da best.

Mili lidičkove, nikdy na vas nezapomenu. Cely naš oddil byl celkem v klidu, čislo ňak tak tušim 9, ale nejsem si jista, takove nepodstatne informace vyřazuju. Zato si ale přesně pamatuju každy pruser. Náš pokoj, da best, byl prostě nejvic, fakt že yo, ale ja sem za to ani trochu nemohla, no možna maličko, ale dyž ty dvě baby byly prostě upe luxusni... Nejsilnější zážitky, hmmm, no jejich celkem dost jakože, ale tak třeba dyž sem táhla Romanku z města, tak sem měla fakt co dělat, a na ten zachvat u hotelu Pindos se neda zapomenout. No taky jak se mi doslova ožraly z energydrinků a já sem šla nasraně přespat k sousedum, bo se to fakt nedalo. Pozdni přichody, vždy a všude, nejvic mazec u jidla, a pak ty vybuchy, a svěřovani se, kdo byl neska kolikrat, chlamu se ještě teďka, a teprv dyž si vzpomenu na Verčine perly, no nejvic prostě. Taky jak sme se měly postarat o ty prcky, na začatku "JO jo jo" a na konci "Ty ve, běžte si hrat někam", ale přežily sme a to se cenni. Výlety do Platáče, posedávání na útesech nebo na nádru a flaškou... spritu nebo coly, Co ste čekali?!, a ten kouř co se tahl od toho typka tam vedle, jak sme načichli, tak to sme fakt nechtěli... Jooo tady musim poděkovat Boriskovi, že mi Romanku dovedl, sice jako II.jakkost, ale bez věčih uhon. Taky sem si tentokrat nezničila ani jedno triko gyrosem, jenom kalhoty, tak lehce, šlo to dolů naštěsti. Nejvěči akce, slavili sme Šárinčin geburtstag, pač ona už je velka p**a... Pak bylo trošec škaredě, tak sme jen tak blbli po hotelu, hlavně Šárka s Markem - voda a rodeo, no ehm to sem se zrovna vlastně zabyvala něčim (někym) jinym... Udělaly sme hafo fotek s Romčou, dal by se z toho sestavit book skoro. Pak si eště trochu vzpominam, jak sme kamaradili s metaxou na zavěrečne dyze, na jednopisničkovy kocert Tokio Hotel, kluci sou fakt machři, dokonce sem sehnala podpisy a mam i foto heč heč, a jako spravna fanynka sem skakala a řvala "Bille, chci mit tvoe ditě!" sme to zrovna četly v ňakem časaku, že se to tak ma spravně dělat, potom sme už jen pařili, na všechno, house, ska, techno, kabáti, rihanna, prostě nam to bylo ale upe fuck. Mysim sem jela i na ňaky vylet, ale tj take nepodstatne. Jooo taky sme se se Šárinkou staly hlavními kadeřnice, já dělala francouzaky a ona dredy, vypadalo to vtipně no, hlavně na letišti, teda na letišti moc sranda nebyla, v Soluni nuda, a na Jihu sem bulila, jak malý děcko tyden bez maminky, bo to bylo asi naposled, teda pokud nepoletim s Rajnym přišti prazky do pryč, ale jinak asi konec no, chtěj nam konika zrušit, hajzli, ja na tom vyrostla, nejlepči prazky.

Prostě MK R3sp3ct

PS: na smaily neni čas

Autor: Greengirl | 11:50 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář