Jednoho hezkeho dne sem si sedla ke kompu a ve složce hudba našla přišerny randal, album se menovalo Shenanigans a ja sem GD upe propadla, od te doby miluju šecko zelene a BíDžeje Armstronga :-*
O autorovi
Autor blogu

Autor: Greengirl
Region: Evropa
O mně: I´m a sweet little obedient girl s lehkými sklony k cynismu, ironii, drzosti a vražedné upřímnosti, ale nikdy se tím nenechám ovládat :-D (na páry nehraju)

Můj profil

Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
17.Květen 2008
TjEšIvOsT wElIkAaAaA |

ono se vám to možná nezdá, ale poslední dny se pořádně vlečou, jesi ono to nebude tím, že mě dělí už jen 33 dní od válení se na plážise Saminkou a Terezkou, pařbičky, zlatá a stříbrná, ztrácení se ve městech, testování nového hotýlku, husty dým a metaxauž se nemůžu dočkatjakože tak pomalu balímabych zjistila co vše ještě musím nakoupit a málo toho samozřejmě není

Ale zjistila sem i pár dalších zajímavých věcí, jelikož vzp ještě nezprovoznila stránečky, tak si to můžete přečíst německy(zlatá p. prof. P. a její maturitní témata xD aspoň k něčemu se hodí xD):

Hotel Mare Blue - Lage: Das neue Hotel befindet sich in der Region Gerakini, in einer schönen Gartenanlage direkt am langen Sand-/Kiesstrand. In etwa 1,5 km Entfernung vom Ort Gerakini gibt es mehrere Geschäfte, Tavernen und Bars (obchody, hospody a bary). Eine Linienbushaltestelle (zastávka busu) finden Sie am Hotel.

Hotel Mare Blue - Ausstattung: Die Ferienanlage liegt in einer schönen Gartenanlage mit insgesamt 44 Zimmern
(44 pokojů) (16 Familienzimmer und 28 Doppelzimmer) in mehreren Wohngebäuden. Sie bietet ihren Gästen einen Empfangsbereich mit Rezeption, Restaurant mit griechischer und internationaler Küche (restaurace s řeckou i mezinárodní stravou), Taverne-Ouzeri (hospoda Ouzeri), Minimarkt und Beachbar. Liegen und Sonnenschirme stehen am Strand kostenlos zur Verfügung. Für unsere kleinen Gäste gibt es einen Kinderspielplatz. Der Süßwasser-Swimmingpool mit Sonnenterrasse (bazén s terasou - nedělejte si naděje, to zas bude přísně zakázáno), Poolbar, Liegen und Sonnenschirmen inklusive befindet sich im Nebengebäude Alevas.

Hotel Mare Blue - Sport/Unterhaltung: Etwa von Juni bis Oktober kann das Multifunktionsfeld für Beachvolleyball, -basketball und -fußball genutzt werden.

Hotel Mare Blue - Unterbringung: Sie wohnen in modern eingerichteten und in hellen Farben gestalteten Zimmern mit Dusche/WC (sprcha), Telefon (nebude), Sat.-TV mit Musikkanal (taky nebude), Minikühlschrank (to už vůbec ne), Klimaanlage und Balkon (nevyklánějte se a zákaz opalování o poledňáku).

Teploty a déšť:                                                                                           
červen
18-29°C, teplota vody cca 22°C, průměrně 6 deštivých dnů za měsíc, ale těch 10 hodin slunečního svitu denně nám to snad vynahradí
červenec: 21-32°C, teplota vody cca 24°C, průměrně 4 deštivé dny za měsíc, 12 hodin slunečního svitu denně

Autor: Greengirl | 13:30 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář