Jednoho hezkeho dne sem si sedla ke kompu a ve složce hudba našla přišerny randal, album se menovalo Shenanigans a ja sem GD upe propadla, od te doby miluju šecko zelene a BíDžeje Armstronga :-*
O autorovi
Autor blogu

Autor: Greengirl
Region: Evropa
O mně: I´m a sweet little obedient girl s lehkými sklony k cynismu, ironii, drzosti a vražedné upřímnosti, ale nikdy se tím nenechám ovládat :-D (na páry nehraju)

Můj profil

Poslední návštěvy
Credits
Template e grafica by
IN ARIA...

Brushes by
CELESTIAL STAR

Distribuito su
IN ARIA... , NST & GRAFICA DI STILE
03.Srpen 2007
Meruňkove peklo 2.dil |
Puvodně sem vam (i Vam) to chtěla vyličit dopodrobna, ale už bych se k tomu nechtěla moc vracet. První den byl hrozny, ale nebyl nejhorši, dyž pominu, že sem šla na snidani malem v pyžamu a k busu sem dobihala bosky s botama a ponožkama v rukach, tak vlastně pohoda. Vyfasli sme blonďatou furii aneb bachaře, kera nas buzerovala na každem kroku, na oběd sem už šla s vědomim, že sem barvoslepa, pač ty zelene meruňky se musely otrhat, ale dyž je dal někdo do bedny, tak musely ven. Vlastně to bylo cely tyden stejně : vstat v 6, snidaně v pul 7, bus jel ve 3čtvrtě na 7, ve 12 oběd a o pul 4 hura z5 na naši luxusni ubytovnu, sprcha, večere, hospoda, televize a chlastani venku s nějakyma třebičakama (k tomu bych se rači moc nevyjadřovala). Ve čtvrtek už sem měla fakt dost a padala z žebřiku, naštěsti sme se dohodli v patek po obědě sbalit kufry a papalala......... Tak happy sem snad eště nebyla a fakt slibuju, že se budu učit, pač dybych se měla živit rukama, tak brzo umřu hladyCestou domu sme se stavili k Macovi, eště sme si dělali srandu, že budou mit meruňkove dny a fuck že yo, sem myslela, že mě šlehneAle tak nacpala sem do sebe hamburger, hranolky, colu (jo tu hnusnou ředěnou Macovu colu), MacFlurryho kitkat a kafe, konečně po tydnu jakžtakž slušne kafe. No a doma sme zjistila, že tam zustal plech, tak si pro něj asi přišti rok dojedu, pač dyby tam nebyly ty meruňky, tak to byl fine tyden.
Autor: Greengirl | 22:24 |

Komentáře

« Domů | Přidej komentář