Nokia 6300 Themes | Technika

Nokia 6300 je dnes poměrně oblíbený telefon. Ti, kteří měli již zastaralý telefon a uvažovali o novém, sáhli ve velké míře po tomto modelu. Nabízí poměrně dobrý poměr cena/výkon, má atraktivní design a přijatelné rozměry. To byly také důvody, proč jsem ho i já vyměnil svůj starý, velký a pomalý přístroj Motorola MPx 200. I když tento telefon oproti mému předchozímu neobsahuje operační systém, jsem s ním mnohem spokojenější.

 

            Na Nokii 6300 existují stovky, ne-li tisíce schémat, a protože mám rád změnu, poměrně často i já svůj vnitřní vzhled telefonu měním, přičemž mám rád jednoduchost a přehlednost. Zde vám předkládám tři povedená schémata, která si můžete stáhnout a vyzkoušet. Pokud bude zájem, další schémata mohou následovat v některém z příštích příspěvků.

 

UPDATE: Více schémat naleznete v dalším příspěvku [zde]

 

            Prvním z nich je schéma s Homerem Simpsonem. Je poměrně přehledné, pouze při psaní SMS není zcela zřetelně vidět, kde je kurzor, což lze pocítit při pozdější editaci zprávy.

 

 

 

                                 download

 

            Druhé schéma představuje napodobeninu schémat z Walkmanové telefonů Sony Ericsson. Určitě stojí za vyzkoušení, ikony základní maticové nabídky i další prvky jsou kompletně předělané, což se odrazilo ve větší velikosti schématu. Pokud tedy při zavádění schématu budete mít problémy s volnou kapacitou paměti, restartujte svůj přístroj.

 

                                  download

 

            Poslední je animované schéma. Pokud máte rádi déšť, jistě si toto schéma oblíbíte.

 

                                  download