Tak to se povedlo | Osobní

        „Zkusím něco novýho, nainstaluju si Linux“ … to byla ta myšlenka, která způsobila, že se mi vymazala všechna data z počítače…. ikdyž jsem postupoval přesně podle oficiálního návodu,někde se vloudila chybička.
        Nadefinoval jsem velikost nového oddílu, který se vytvoří, abych mohl současně zůstat u Windows, ale proste to neklaplo. Vypsala se chyba a všechno bylo fuč. Tisíce mp3, filmy, práce doškoly. Sice jsem si chtěl naformátovat disk a přeinstalovat systém, ale počítal jsem, že si něco zálohuju.
        No co už, jak se říká, nemá cenu brečet nad rozlitým mlíkem, řekl jsem si, že když už se to stalo, využiju nastalou situaci, upgraduju paměti a přejdu na Windows Vista. Skočil jsem tedy do městapro 2GB paměti a nainstaloval Visty. A byla to špička. Všechno krásně svižně fungovalo,až na tiskárnu. Tu ovšem tento víkend docela potřebuju, a už se mi nechtělovymýšlet jak ji narychlo zprovoznit, i tak jsem ztratil dost času nákupempamětí a instalací, vrátil jsem se tedy prozatím k XP, kde mi tiskárnafunguje hned. Ale jakmile bude čas, přejdu na Visty. A od jakýchkoli experimentů se zaostalým Linuxem radši upustím.