My Mind ..

13.Březen 2008

Ty jsi zklamal, ona ti věřila. Ty jsi se smál, ona plakala. Nikdy není hrdina ten, co zklamal a opustil, ale kdo byl zklamán a odpustil! Važ si každého okamžiku, kdy jsi s osobou, kterou miluješ, protože nikdy nevíš, která chvíle je ta poslední.

Směj se...a nenech ho vyhrát.
Směj se a tvař se,že je všechno v pořádku..
....i když Ti je zrovna nejhůř....
Nemůžeš přece dopustit.....aby vyhrál.....
...Směj se a žij,i když nemáš "proč".....
ale hlavně ten zkurvenej život nenechej,aby Tě trumfnul....

Rikas,ze milujes dest,ale kdyz prsi oteviras destnik, rikas,ze milujes vitr,ale kdyz fouka zaviras okna, rikas,ze milujes rano,ale nikdy se ti nechce vstavat a proto se desim az jednou reknes miluji te....

Když tě jednou někdo zklame a ty poznáš, jak to bolí, nikdy nechceš ten samý cit opakovat znovu. Láska je krásná dokud žije a pak…. Pak jen slzy a bolest, trýzeň a smutek a nic víc. Pusto – prázdno – ticho! Pak nejlepší tvůj přítel je pes a papír.. Zabalíš se do tmy a čekáš! Marně. Snad. Možná. Odchází tvá stará láska, zbývají vzpomínky a rozbušená srdce. Ty nechceš vzpomínat, ale vzpomínáš. Musíš!On ti vzal všechno a navíc tě zklamal. Byl krutý a zlý. přitom něžný a hrdý. Spi sladce, spi svůj hluboký sen. Měsíc tě bude hlídat a nedopustí, však ty víš….., aby se někdo znovu vloupal do tvého srdce a otevřel jej zlatým klíčem a ústy. Však ty sama to srdce otevřeš a někomu ho dáš..

Napsal jsem na kousek papíru Tvoje jméno, ale nešťastnou náhodou jsem ho ztratil. Napsal jsem Tvoje jméno na svoji ruku, ale když jsem si umýval ruce, tak se mi smylo. Napsal jsem Tvoje jméno na písek, ale vlny ho pohltily. Napsal jsem Tvoje jméno do sněhu, ale slunečné ruce ho rozehřály.Napsal jsem Tvoje jméno do mého srdce a zůstalo tam navždy. PS : Začíná měsíc " Lásky a přátelství."

 

Napsala jsem tvoje jméno na kousek papíru, ale nešťastnou náhodou jsem ho ztratila.
Napsala jsem tvoje jméno na svoji ruku, ale když jsem se umývala, tak zmizelo.
Napsala jsem tvoje jméno do písku, ale vlny ho smazaly. Napsala jsem tvoje jméno
do sněhu, ale slunce ho roztálo.
Napsala jsem tvoje jméno do svého srdce a zůstalo tam navždy...

 

 

 

napsal/a: Hateful 14:15 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář