27.Leden 2009

°LIFE HURTS°

Nejste hodni lásky Nedokážete si absolutně vážit toho,co vám dávajNedokážete si uvědomit,co znamená "mít rád" ,natož "milovat" Nedokážete být vděční za každou minutu s člověkem,kterému na vás záleží
Vůbec nevíte,co znamená mít srdce Nevím,kam se poděl cit,kde se ve vás bere ta síla neustále mi ubližovat Ubližovat mi za to vše,co pro vás dělám Hledíte si jen sami sebe a toho,aby vy jste se měli dobře Jakmile vás to přestane bavit,nebo přijde někdo lepší,můžete se zbláznit a já?Já zůstanu v koutě a je vám úplně u prdele že dokážete tolik ranitŽe dokážete způsobit na srdci tolik jizev,že se ten druhý ještě dlouho nedokáže pořádně vzpamatovat Vám je to ovšem úplně jedno a dál si šlapete svou cestičku Jak můžete být tak krutí a ještě se otočit a odplivnout si?Proč jste tak zlí?
Proč vám ani trošku nezáleží na druhých ?Zkusili jste se někdy zastavit a poslouchat?.. Láska bolíStrašně moc bolí a já už nikdy,nikdy nechci mít nikoho tolik ráda NIKDYYYYY !!!
Nenechám si ubližovatMám strach,že nikdy nezažiju tolik hezkýho A neříkejte mi,že jsem ještě mladá a mám dost času..Tím vy sami dokazujete jen to,že nevíte,co říci,protože jste stejní jako všichni ostatní Uvědomte si,že jsem si dost věcmi prošla a divím se,že ještě dokážu stát na nohou Moc se na lidi vážu,a v tom je ta chyba.. Lidi totiž přicházejí a zase odcházejí a kdybych se na ně tolik nevázala,bude mi to u prdele,až z mého života odejdou,ale takhle jsem pokaždý zlomená a v slzáchMám strach,že zase padnu k zemi a vy,vy VŠICHNI  i rádoby přátelé se na mně budete jen dívat skrz prsty a říkat si "je směšná" "ubohá holka"..No jen do toho Nic jinýho si nezasloužím,viďte?
Dnešní doba není pro andělyKdyž už vám někdo naznačí,že má křídla a chce vám pomoci,je na roztrhání.Ovšem jakmile vám pomůže a vy dosáhnete svého Odkopnete jej jako kus hadru.A kolikrát dokážete mít ještě tu drzost,že jej znovu vyhledáte,když máte problém a on,ten ubožák vám znovu ochotně pomůže a znovu na to doplatí

komentáře (7):

JER.SEY říká...

Vláááááááček >> Domů,ach jak hořce zní to slovo,když domov zdá se býti tak daleko.Daleko za všemi těmi přetvářkami,za všemi těmi ranami:(Slyšíš?Nedýchej,třeba taková cesta,snažší se stane..pak poletíme ruku v ruce a zasmějem se dolů na ně..

28.01.2009 20:36:12

............ říká...

sakra sakra.....kde je ta slečna která o sobě říká že je silná a že bude bojovat za to co je jí drahé??....no tak hlavu vzhůru.....v životě ještě přijde spoustu dnů kdy to budeš chtít ukončit ale pokud budeš bojovat tak tě každý takovýto den posune o krok dál.....a ty budeš silnější a silnější......usmívej se na ostatní,pomáhej,komunikuj s nimi......jednou se ti to vrátí....jdi dál a nevzdávej to.....

28.01.2009 16:05:06

Vláááczeeek říká...

Tak poleťme andílku, tenhle svět si nás nezaslouží, jsme moc čistí, abychom tu žili mezi tímhle vším. Ruku ti podám, jsi přece má žena. Když jsme se brali, tak jsme si slibovali lásku v dobrém i ve zlém. Je čas. Čas se vrátit domů.

28.01.2009 11:51:27

Roo říká...

Tak právě teď bych požádala o to samé :´((

27.01.2009 22:18:02

JER.SEY říká...

Vrátila bych se hned:'(Tak mi podej ruku,roztáhni křídla a leťme,protože tady já umírám.Se slzami v očích a knedlíkem v krku tě žádám "Poleťme":'(!

27.01.2009 21:41:29

Vlááááčeeek říká...

Nádherné a strašně smutné zároveň, jako kdyby opravdu plakal anděl. Cítím s tebou, vím co prožíváš. Já to tak mám pořád. Lidi jsou hrozní. Svět není fér. Na Kubě není demokracie. V Íránu se vraždí. Všechno je to strašně zlé a my v tom musíme žít. Princezno, tenhle svět není pro nás. Vraťme se zpátky do nebe, kam patříme.

27.01.2009 21:29:14

chupa-........... říká...

nejsi tak trosku litostiva a sebestredna myslis ze jsi jedina na svete ktera nekoho ztratila misto sebe litosti se stim snaz neco udelat nez jen dat hlavu do dlani

27.01.2009 20:44:55

Přidej komentář

<< Domů