12.Leden 2009

°přejezená°

STOP FAKE! Tak prozačátek je mi už vážně k smíchu,že jsem na netu našla zase pár profilů s mýma fotkama Do háje lidi,to nemáte vlastní styl?Ivi,prosím tě,já vím,že jsi ráda,že máš blog,ty závorky jsem ještě tolerovala,ale podívej se na to,vždyť je to skoro jako kopie ..Zvýrazněný text,miliony smajlíků a ty hlášky..ach jo STOP FAKE!
Půl dne jsem proseděla nad mou rýžovou Converskou a o5 všude vidím samou rýži FCK,ještě týden a bude klid(...snad?)Dneska nic moc den Smutek?Asi..Proč?Netuším..
Jinak celkově jsem spokojená,a to je ještě možná slabý slovo Takže se neopovažujte sdělovat mi jakékoli špatné zprávy,protože já si tu náladu kazit nechci.. yaya ...
Samovi bobtnají kuličky a já v pátek nejspíš nezablikám  Snažím se vymyslet bezalkoholový plán Je to těžký,ale jde to když víte,že to bude stát za to Jinak pozor,v sobotu jedu nejspíš na lyže já Po třech letech budu předstírat že lyžuju (..myslím,že se budu tentokrát natáčet já,aby byl popřípadě k dispozici poslední záznam před smrtí..?Rudi(vlááádce nááš..) slib mi,že to budeš v CC promítat místo fotek a vizualizace)..
No nic,já jdu zabořit nos do peřin jelikož jsem dneska absolutně lazy Zzzzzz ...

komentáře (5):

JER.SEY říká...

No Ivi snad už v poho,já už nevěděla jak ti to říct.. Samoska>> Miluji tě,nemůžu bez tebe žít,jenže....:D
Ondreii>> Tak to jsem ráda,že se ti tu líbí:D:D Jsou to přitom jen pubertálí výlevy myšlenek:D

15.01.2009 17:06:43

ondreii říká...

ze si tech fejku vubec vsimas...jinak nevim proc, ale ctu skoro kazdy tvuj prispevek do blogu:Da sem tam se i zasmeju...good one!

13.01.2009 09:14:17

Samoska80 říká...

No klidně pomůžu. Jen doufám, že se na lyže oblíká Nikolec stejně stylově jako na blik party v CC :o) .. i když na hudbu stojí její vkus za prd, v odívání se jí daří o poznání lépe .. jen tak dál. Jen musím být silný, abych ....

13.01.2009 00:18:20

dolff-dj říká...

Niky toč všechno, udělám parádní prezentaci ;)Sam video sestříhá, určitě rád pomůže, když ho poprosíme.

12.01.2009 20:08:08

IF_UL říká...

jejda..Nikki tak to sem fakt nechtela...omlouvam se...:'(

12.01.2009 18:15:19

Přidej komentář

<< Domů