17.Březen 2008

It's all right :)

..Páni ten čas letí..pomalu mi ani nedochází,že byly ještě nedávno nějaký Vánoce,nebo Silvestr,který jsem docela propásla tím,že jsem někomu podávala bundu jako šatnářka ve Freešku,kde mě pak objímali všichni známí i neznámí a já jen hleděla,že se to všechno semlelo tak rychle a že další rok je za námi a nový,plný šancí začít znovu,před námi...Je to docela nostalgie,zapřemýšlet se,čím vším si člověk loni prošel a co všechno udělal dobře a co špatně..
Ale minulost je minulost a většinou člověka docela brzdí v tom,aby se znovu nadechl,takže raději koukat dopředu:) Březen nám pomalu končí a já jsem na svůj blog s úchylně krásným králíčkem málem zapoměla:D..Za tu dobu,co jsem sem psala naposledy se odehrála a změnila spousta věcí,ale kdo ví,ten ví...víc bych to snad raději tedy ani nerozváděla;)Je to dávno..;-)..loni..
Loni je loni,jenže teď je letos a každý z nás je zase o krok dál:)Občas se mi zdá,že už jsem konečně dostala rozum,ale pak udělám vždycky nějakou úplnou hovadinu,čímž se mi naděje,o konečném nabytí rozumu rozplývá:D .. puberta je krásná věc a každý si ji musí prožít a to úplně naplno .. Třeba teď si připadám,jako 12-ti letá zakoukaná mladičká slečna,protože jsem poznala a stále poznávám jednoho moc milého mladého muže,kterého už pár dní nemůžu dostat z hlavy a připadá mi,že už z toho magořím:D .. všechny myšlenky na cokoli stejně nakonec skončí u něj.. Oujeje:)
Právě sedím ve škole,v hodině informatiky a ne,že bych se nějak věnovala učivu:D ..Omlouvám se všem zastáncům pilného učení a počítačovým maniakům,ale tohle mě prostě fakt nebere...:D:D..já bych se teď mnohem raději viděla někde úplně jine,s někým úplně jiným,při něčem úplně jiném..:D:D (ať si kdo chce,myslí co chce,do hlavy mi stejně nevidíte:D...bohudík:D )
Jinak v pátek ve Freešku to byla zas jízda,že Teríííísku?:D no jo,sranda musí být:)Miluju Tě a těším seeeeeee...

komentáře (5):

JER.SEY říká...

No řeknu to asi tak..Proč by mě měli mít všichni rádi,když ani já nemám všechny ráda?!Jsem ráda i za ty vaše,i když docela směšný názory..Marty má pravdu,kdyby jste byli co k čemu,buď držíte hubu,a nepíšete to sem,nebo mi to řeknete do očí:)Ale jak chcete..jinak díky bohu,že existuje něco tak chytrýho,jako je IP-adresa,jinak bych ani netušila,o koho jde..

26.03.2008 19:53:48

m4rTy říká...

idioti by mna kurva zajimalo kdo ji to rekne do oci...jo jedna takova malickost..T\ JENZ SI BEZ VINY PRVNI HOD KAMENEM...beztak ste horsi nez ona ale ja tu nejsem od toho abych vas soudil jen mi to pride krapet ubohe..lidi uvedomte si ze ste...4 BusTeR ty s to ted dokazal ty hrdino spasis svjet

22.03.2008 14:59:32

BusTeR říká...

clanek se da ale ta co ho psala je fakt pi*a a to mi nikdo nevymluvi kdyz vim co vim!

19.03.2008 14:40:28

xVlacekx říká...

Summer: Nikolka je úplně super holka, nevím co proti ní máš. Když tady píšeš takové kecy měla by ses zamyslet sama nad sebou.
Jer.Sey: super článeshek:-*

18.03.2008 23:00:31

summer říká...

No jo, už je březen, ale tahle holka pořád stejná sobecká bitch..je mi líto ale ať už je pro někoho sebelepší kámoška, bohužel je tohle pravda a nejsem jediný člověk co to ví-zamysli se holka!

18.03.2008 19:04:31

Přidej komentář

<< Domů