07.Leden 2009

°mlask in da skuul°

Uvedla bych to "Nikki,vítej zpět ve škole" Dneška jsem se fakt bála ..ALE...

pecka dneska  Milovaná Luss a já Podpalpekelná dvojka po náletech Ježíška zase ožilaNo máte se na co těšit(ďábelský smích na druhou )"Ne,spíš Gi"(hryz do řiti ..ehm,abyste pochopili,nevím jak to vyjádřit citoslovcem,aby bylo všem jasné,kam kousám)

Dneska jsme dostali písemky z chemie Já se tak mordovala s Vánočním překvapením pro pana profesora Čížka a on mi veškeré mé dílko,včetně všech dárečků sprostě poškrtal ..(i Ježíšky a dokonce i soba..)Eéééj tak takovou salvu smíchu jsem ze čtyřky ještě nikdy neplodila Zjištění dne? Pan Čížek asi fakt nemá rád Vánoce!!!

Jako teda fakt těžce nestíhám hubnout do plavek,protože čtvrtek je už zítra Sáááfryš..

Moc pláču (slzy jako hrachy) Pan Čížek mi nechce z chemie(pardon,ze chééémie) nechat za 4..Prý budu zkoušen(a je to v prd...kam dám tahák..cože?nééé...kvílení,jekot,PANIKA)

Jinak Rudíí,zdravím..koule mě stále svědí,kamkoli se hnu

Velmi,ale opravdu velmi vřele děkuji svému prasetiže jsem se opět nevyspala (málo místa v posteli) Dneska tady mimochodem ztvrdnu přinejmenším do 18h,jelikož nestíhám,nestačím (..nesnídám a nesvačím) dodělávat pololetní klauzuru Kua tomu říkám den ve škole

Sněží,sněží,sněží,Nikča k termostatu běží .. Zima venku veliká,jen koule sem tam zabliká Ruda na lyžích kopce prý zdolá,no pro jistotu,Nikča pohřebáka volá.V tvém věku to Rudi,vážně sranda není,co když upadneš..a co když v zapomnění?!Co bych si pak počala v City Clubu bez tebe?Smutně chlastala a volala do nebe: "Vraťte šéééfíka,do klubu kam patří,a já? Já přestanu pít za tři..."Srdceryvná báseň internetem pluje,vidíš Rudi,jak Nikča tě zbožňuje?...

 

 

komentáře (5):

Samoska80 říká...

Benksi seš mrtvej :o) Drum and Bass (žadny base)

08.01.2009 12:52:24

Sam BJ říká...

Ty lamičko, co ty víš o mojich koulích? :o) a vůbec. Raděj sám než bez lásky abys věděl. Ono to přijde. A bude dobře. A snad už na pořád. Pravda je že v CC to asi nezlomím :o) ... asi začnu chodit do divadla :o)

08.01.2009 12:24:57

Beks říká...

Ta báseň byla dojemná:-)Jenže pacient cely dnen prospal tak jsem byl na SNB sám ,ale za to jsem si to pořádně užil až na to ,že jsem málem stratil klíče od auta:-)ale nakonec byly nalezeny polsky mluvící osobou tak jsem se mohl vesele klouzat po kopečku dále:-) prostě na bílé to byl maskrální hegeš.Niki jsme všichni moc rádi ,že ti kuličky stále blikají:-)Zatím co Samovi Boptnají:-)

08.01.2009 07:36:58

Ruďas říká...

začínám tady chodit pravidelněji, než pro denní tisk do trafiky;)ale jak můžeš vědět že jsme měli jet na kopec ?

08.01.2009 00:05:45

IF_UL říká...

ouuu nejvííc Báásnička:-D..lol co ty ještě nevymysliš:-D..zbožňuju théé kočko:-*

07.01.2009 16:28:54

Přidej komentář

<< Domů