19.Prosinec 2008

°Santa?Ten to vyhrál°

Hééééj bastardi  jer.sey se vrátila (no tak no tak,ticho,žádný jásot,ještě jsem neskončila..)Volejte  >CONVERSE<  a 5 dní se radujte
Tak jsou tady po roce,zase další Vánoce A já jelikož celý rok poctivě zlobím,tak čekám velmi velmi bohatého Santu Clause
Tak se mi zdá,že čekat na něj 5 dní je nějak moc,sice je fakt,že "když jsi důležitý,lidi počkají"..ale já už čekám od loňska a s těmi 5-ti dny už je to nuda "Sejmi Ježíška"Mám to.. Pátý z těch dní budu sedět na terase s puškou a čekat,třeba shrábnu i dárky pro sousedyTaky jste si přáli vrtačku,kravatu,nebo důchodky ?
Cože?Pátek 19.12?...šílenství tohoto dne nevyužít že? (..k Vánočnímu úklidu)
Šup šup,vysavače,prachovky..ať už to lítá
Já už se,úspěšně přeživše toto veškeré umývání,vytírání a přerovnávání,jen válím a sháním pušku a taky červené spodní prádlo s bambulkama (na přilákání Santy až na terasu)..
Dnešní den vyhlašuji dnem čokoládových figurek (milujte je a množte je!)
Sněží Přemýšlím,kde vzít přenosný termostat,který budu nosit pořád s sebou,ať kolem mně sníh taje Co chlapci?Nemám,nechci (jsou to hloupá zvířátka?)
Tímto teda zahajuji znovuzrození své éry ... Ještě tady stále jsem,taxe těště na pořádný rachot
P.S>> milujte mě,ale raději nemnožte Světu stačí Nikki jen jedna (více Nikki už by způsobovalo srdeční kolabsy pár lidem)
Potkáme se v City Clubu ,pa robátka

komentáře (0):

Přidej komentář

<< Domů