John_De_Bil

17.Červenec 2007

Beartooth pass

V nedělní odpoledne stane se, že dostanu volno Sice jsem v sobotu ještě uvažoval že bych šel stejně do práce, ale když jsem to říkal Ryanovi řekl mi, ať neblázním, že jede v neděli na Beartooth pass rybařit a ať jedu s ním. A tak jsme se domluvili že mi kolem 2 zavolá jestli už jsem v hotelu hotov a že vyrazíme.

A tak jsem v hotelu máknul a ve dvě byly všechny moje pokoje jako klícky, a tak jsem mohl s klidnou duší zamířit k nám do domečku. A tak jsem si ohřál pizzu v mikrovlnce, sedl na terásku, vzal počítač a klikal. Myslel jsem že se staví jeden opavský mladík, co tráví léto v irsku, na icq ale zklamal. Asi tak za hodinku, Pak nečekán, nezván se objevil Ryan na terase jestli teda jedu. A tak jsem zaklapl comp, nechal jídlo jídlem, oblékl se, a vyšel před dům. Tam mě však nečekal Ryan ale mi neznámý holohlavý mladík který se představil jako Mike. Sdělil mi že Ryan jel na benzín, a tak jsme se mu vydali naproti. Trošku jsme pokecali,i když jsem mu teda moc nerozumněl, a za chvíli už jel Ryan ve své káře.

BEARTOOTH PASS

A tak jsme vyrazili po ,,nejkrásnější dálnici v USA" směrem do hor.  Cesta byla sice protkaná serpentinama, a bylo to fakt dost prudké. Ale na Slovinsko, kde jsme vloni s otcem a sestrou jeli po cestě vtesané do skály, to zdaleka nemělo. A tak jsme se ploužili do kopce a u cedule welcome to Wyoming jsme zastavili na odpočívadle auto a vyrazili po louce dolůůůů. A vzhledem k tomu že jsme byli v oblasti National Forestu, zajímalo mě jestli je to normální chodit si tak rybařit mimo vyznačené stezky. A Ryan říkal že jo, že si můžeme chodit kde chceme. Je pravda že jsem tady ani vyznačenou stezku neviděl a ani mapy hor jsem tu zatím neviděl. A tak tedy se nám po chvíli otevřel pohled do údolí plného jezer . Kluci usoudili že mě nejdříve vezmou na místo o kterém tvrdili, že je to místní Stone hange , ale menší. A tak jsem byl zvědav. (To místo se nacházelo na skále uprostřed fotky)  Výstup byl supr.  Jenom skála. Vlevo dolů sto metrů nic,  vpravo velké údolí

No nádhera. Na vrchol jsme se vyšplhali všichni v pořádku a tak jsme hodili pořádné vrcholové foto

Stone hang byl fajn, sice s tím anglickým toho moc společného neměl, ale na to že to bylo v krajině kde jsme byli široko daleko sami, to bylo fajn    a ty výhledy,pajáda  Ještě jsme tam poseděli v takové z šutrů postaveném přístřešku , kde Mike zapaloval nějaký svazek kytiček. A tak to tam vonělo, bylo tam teplíčko a tak jsme relaxovali a poslouchali to ticho.

Když n´ás ti přestalo bavit, vydali jsme se na cestu zpět dolů k jezerům.  Ty tam byli dvě velké kam chtěli jít kluci rybařit  Já jsem neměl prut a rybaření mě teda nějak nebere, tak jsem se se prošel kolem jezírek a pořídil nějaká fota. Tahle kytička se jmenuje Indian paintbrush. Své jméno získala díky tomu,že ji indiání používali jako barvivo. Ostatně kytiček tam byla celá kopa  a Mike byl uplně nadšen, že pokaždé co tam přijde najde nějakou co ještě neviděl. Další zajímavá věc na kterou jsem narazil byl sníh , ono sníh v červenci to je krása , takže jsem musel udělat pořádné fotoSice jsem se fotil samofotem ale myslím že fotečka vyšla krásně. Když jsme jeli potom ještě mrknout kousek dál do hor, bylo na pásech sněhu vidět čerstvé stopy od snowbordů, to je život  Cestou jsem viděl i pár rybek ,tak jsem měl úlovek aspoň na foťáku a měl stejně více než kluci kteří nechytli nic.

Když jsem obešel jezero zpět k ryanovi, už nerybařil. A tak přes takovu filtrovací pumpičku nabral vodu na pití a mysleli jsme že pujdeme. A tak jsme se pomaličku vydali ale stejně jsme cestou stáli co deset kroků protože přírodymilovníkovi Mikovi se nějak nechtělo odejít a t ak jsme ho sledovali zvrchu. Pak ještě čekali v autě. A když už začínalo pršet přišel mike z uplně jiné strany 

Ryan mi ještě chtěl ukázat kam jezdí v zímě na skůtrech na snowboardy, tak jsme zajeli ještě kousek dále,pak to otočili a jeli zpět do RL. Cestou jsme se stavili jetě na vyhlídce A pak už jsem zmožen v autě usnul a vzbudil se až doma..

Výlet byl supr, jen ségra je trochu nasraná protože je poslední kdo ještě v horách nebylTakže zdarrec a mějte se mazec

Autor John_De_Bil v 01:36

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home