John_De_Bil

11.Červenec 2007

Billing, šopování a jiné večierkové dobrótky:)

Hned na začátkem mám dvě důležité zprávy. Dlouho jsem přemýšlel která je důležitější, a tak jsem se rozhodl, že tahle. Je to mé svobodné rozhodnutí. Nikdo na mě nečinil nátlak ať fyzický či psychický. Prostě jsem na to přišel sám. Takže první důležitá nepochází z mého života ale blikla na mě když jsem zapnul icq tak se mrkněte http://pikant.atlas.cz/pikanterie/125323-rozkrok-aleny-seredove-jen-u-nas.aspx No to si nemůžete nechat ujít.

Tou druhou důležitou zprávou je, že jste mě zase potěšili, vlastně dvakrát. Poprvé, že padl zase rekord v návštěvách za jeden den. Starý a dnes už překonaný rekord 41 má teď hodnotu 47, což mě potěšilo i napodruhé že to není 50, takže může dále pokračovat soutěž o zajímavé foto za 50 návštěv déle než dva dny. Takže tisíceré díky za Vaše návštěvy, magická 50 je na spadnutí tak pokračujte

ŠOPOVÁNÍ

Myslím že posledně jsem upozorňoval na to, že máme v pondělí a úterý dva dny volno a že vyrazíme do Billings na nákupy Auto jsme si půjčili zase od Jessicy, dcerky šéfa a v pondělí ráno, asi kolem 11 jsme vyrazili zase směr Billings, do nákupní zony Rimrock mall. Řídila sestra tak jsem měl zase po ránu trošku nervy ale cesta proběhla v pohodě A kolem 12 jsme dorazili po maličké oklice na místo. Sestra nejdříve zaparkovala na parkovišti u obrovského hračkářství, tak jsme ji z toho rychle vyspali. Přece nepůjdem těch 200 metrů pěšky no ne.. Takže musela zase vyjet a zavést nás před obrovský hyperkmarket se smíšeným zbožím. Chvilku mi trvalo než jsem se tam zorientoval, ale za chvíli jsem už zkoušel rifle a tričko v budce, tahal nový stan z regálu:) Znaven tímto programem, jsem po hodince a půl nakupování seděl v mc donaldu nad dvěma dvojtýma cheesemaKdyž jsme odcházeli mrknul jsem na hodinky a bylo 14:15.

Když jsme vyšli ven, slunko už svítilo jak cyp. Tak jsme se tedy vydali na cestu vstříc dalším obchodům s klímou. Proběhli jsme nějaký shop s botama, ale nic nás tam nechytlo. Pak asi dva obchody s nějakým kutilským zbožím a kytkama. A přišlo to, co snad ani přijít nemělo Obchod s jménem ROSS. Z venku vypadal jako sekáč mixnutý s obchodem ,,Za babku". A tak Mirka říká: ,,ale ne že tam budem zase dvě hodiny jak předtím" a my ,,nee rychlovka, projdem a frčíme dále". No nějak nevyšlo. Protože tento obchod skrýval mnoho zajímavého šatstva za zajímavé ceny k útratě těžce vydělaných dolců A tak po první půlhodince jsem si nesl do kabinky 6 kousků.  Za další půlhodinky se mi slečna u zkušebních budek už lehce smála, když jsem nesl dalších pět kousků. A protože holky tam měly asi tak pětkrát více regálů než já a tedy ještě nebyly ready, dal jsem si to do třetice. Samožřejmě jsem si nekoupil všechno, hlavně teda protože jsem měl všechno velké. Takže jsem si nakonec koupil 4 trička velikosti SJedny supr šustky, jedny jeany,ponožky. A nechal tam zbytek mých dýšekA tak se těším zase za měsíc až něco vydělám, až to tam zase rozfofruju.

S plným báglem se už špatně šoupalo po tak velkém nákupním place , takže jsme zavítali ještě do Best buy, kde nás nic neokouzlilo, krom jednoho supr foťáku ve slevě. Tak jsme zašli po druhé a naposled do hypermarketu kde jsme ještě nakoupili nějaké jídlo a pití,a vydali se na cestu zpět domů:)

Cestou jsme se bavili tím, že jsme zastavovali u aut u cesty s cedulkou FOR SALE a fotili je.   Neboť máme v plánu zakoupit nějaké levný,spolehlivý, spořivý vůz. Sice je to frajeřina jezdit čebreným truckem od Jessicy, ale to auto žere jak byk.. A hlavně přece musíme myslet na životní prostředí a globální oteplování, takže chceme sehnat káru co nebude tak žrát

A fajně ve 20:15 jsme dorazili domů. Sice se začal zvedat vítr a lehce se ochladilo, ale to nám nemohlo zabránit udělat zase grill party, protože jsme si koupili krevetky a měli na ně neutuchající chuť. A taky jsme si koupili krabici pívek a tak jsme dvě,tři do sebe hodili a plní dojmů ulehli po těžkém dni.

Ještě bych se vrátil k nákupu pívek, protože to byla sranda. Paní na pokladně si vyžádala I.D. kartu s datem narození od sestry a normálně to datum musela nacvakat do pokladny, aby nám to vůbec mohla prodat. No tady si člověk moc nepochlastá když nemá 21. U nás v obchodě je cedulka že podle práva by měla prodavačka chtít I.D. pokud vypadáte mladší než 40 roků. No sranda.

Tak to byl náš šopovací den. Tak zdarrec a pamatujte na 50 

Autor John_De_Bil v 08:05

1 Komentáře:

v USA nejsou eko auta, to bys mel vedet...

11.07.2007 12:09:34

Přidej komentář

<< Home