John_De_Bil

11.Srpen 2007

Minulý týden

Minulý týden.. Víkendy mám pondělí úterý, takže to mám tak šibnuté že tento týden začíná od středy.. Jen aby bylo jasno.

Takže minulý týden se toho stalo tolik:) když vynechám prst o kterém jsem už psal až moc, tak v sobotu nás holky litevky, které začaly pracovat ve steaku, pozvaly na party. A tak není nad to poznávat nové lidi, tak jsme jim dali po osmi dolarech na pití a nějaké chipy či co a po práci vyrazili. Párty se konala v moc hezkém bytě na hlavním boulevardu, nějakých dalších litevek . Když jsme tam přišly tak nás bylo tak sedm a flaška vodky. No byl jsem lehce nervozní, že to tak bude celý večer, ale do desíti minut tam bylo dalších deset lidí a další vodky:D A ta skladba, párek z polska, my tři češi, ind, kupa litevců, něco amíků, no sranda. Ten víkend zrovna probíhal v RL Festival of nations, ale beztak neměli na nás Vodek bylo sice více,ale v litvě je zvyk pít z jedné sklínky po panacích a komu řekneš cheers tak pije po tobě. No pamatuju si prvních pár cheers a pak už nevim:D Takže klasika. Všichni se opili a pařilo seVýborná párty. Až teda na to, že jsem tady pil poprvé. Takže byla slina po takové době a ještě vodka a ještě litevci. Takže ráno jsem se nějak vzbudil do práce, ale po hodině a půl se a šel spát..a vzbudil se až ve tři do druhé práce. TAm to vypadalo celkem v klidu. Ba jen vypadalo. Po hodince a půl pro změnu  a tradá domů. Takže jsem si protrpěl celý den až do konce. Co vám budu povídat... Však to všichni znají.

V pondělí jsme měli volno tak jsme jeli na výlet do města Cody. Projížďka 60 mil. A tam vcelku nic. Všude samé kovbojské věci, a jinak nic moc. Muzem Buffalo Billa, pomník a stejně jsme se nedozvěděli kdo to byl:) Pak Gunfighters, u hotelu taková akcička. Tak že tam půjdem. No první půlhodinu tam takový tlustý borec furt říkal něco o bezpečnosti. Pak se ptal kdo je odkud a tak.. No nechápal jsem. Pak standing ovace pro borce co byl marinák. No amerika. Nechyběla hymna. Nuda jak cyp. A pak to začlo. Jestli jsem od toho nic nečekal tak to bylo ještě horší:DAsi jsem to nepochopil..Tak furt seděli pak se postavili proti sobě a stříleli a konec, děkovačka:D Naštěstí tam bylo WendysTak jsem si dal svojeho prvního trojtého číze:)

V úterý jsme byli v bance a založili si účty. Tak bacha na mě. Už mám i účet v USAA pak jsem vyjeli se podívat po městě po nějakých autech na prodej a našli jedno co se nám vcelku líbilo a nestálo moc. A tak ted už nám stojí před domemDodge Intrepid, :3.3 litru obsah motoru, všechny okna elektrika,klimoška samozřejmě, CD přehrávač.. No krása.. Jeń aby nezklamal

A včera slavil polák 22 tak jsem tam vyrazil na jedno. Přišel domů ve tři. Ale v klídku. Jen trošku nevyspaný. takže fičím¨

zdarrec mazec

Autor John_De_Bil v 07:35

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home