John_De_Bil

21.Červenec 2007

Výročí

Tak už pracujeme měsíc.. Uteklo to jako voda Takže nějaké ucelenější dojmy. Práce v hotelu mě zmáhá. Hlavně psychicky. Housekeeping není zrovna job pro mě. Vždycky si říkám jak tam chodí ty rodinky s dětmi, že jak nás tam vidí mydlit ty hajzlíky, že ty mamky říkají dětem :,,a učte se, nebo jednou budete dělat tohle" Takže žádná sláva.. A je to navíc strašně stereotypní práce, která nerozvíjí naše jazykové talenty, a celkově to není moc příjemné.. Ale na to že to flákám jak se dá, ještě si nikdo nestěžoval Ale nejdůležitější je, že máme díky této práci ubytování, že tam něco vyděláme, že nám šéf Jeff pujčuje auto. Takže jsme za ni rádi.

Práce v steak hausu je uplně v klídku. Nemám si na co stěžovat. Práce mě baví. Lidé jsou tam supr. Dostali jsme přidáno Jen my, domorodci co tam dělají déle ne. Jsem tam 7 hodin denně a uteče to jako voda.. Jen teda závěrečný cleaning v 10 večer je už krizovka protože už nemám síly a navíc to enní nic zábavného.. Ale jinak supr. Co se mi tam líbí, že tam můžu sníst co chci, nebo omylem spálit a nic se neděje. Nic se nepočítá. Prostě jak něco dochází, tak se dokoupí. Je vidět že tam svým zaměstnancům věří a ti toho nijak nezneužívají. Když si vzpomenu jak na Floridě paní kuchařka, už ani nevim jak se jmenovala, si stěžovala že si ondřej dělá večer toasty se sýrem. Je mi do smíchu 

Jinak je to tu v pohodě, až na to že jsem někdy pekelně unavený a druhý den musím zase do práce,ale to se nějak zvládne. Myslím že bych si dokázal představit si život tady. Pracovat, v zimě lyžovat, v létě se koupat.. Jediné co bych si asi nezvykl je to jejich sladké jídlo. To mi fakt nechutná. Dát si steak za 30 dlců a zalít ho sladkou omáčkou s vlašákama, no nic moc.. A to jejich pečivo, no hrůza..

A když je ten měsíc tak je třeba vyhlásit průběžné výsledky o největšího čtenáře Radši ale nebudu uvádět počet návštěv protože to by mohlo někoho demotivovat k dalším návštěvám. Takže pořadí je toto:

1) Ramco_lizardgreen 2) Petrssek 3) Cid_7 4) cHaiZ 5 - 6) k. a. c. a.t.k.o. a hermesa 7) cygan 8 - 9) Palko_ a eMCa 10) Alinenecka  a to ostatní nestojí ani za řeč

A tak zase vzhůru do práce_:?"!!"

 

Autor John_De_Bil v 19:47

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home