Bulvární žumpa

Lepší důkaz úpadku médií snad ani nemůže existovat - vypečený bulvár Aha vydal (po mediální kampani včetně spotů v televizi) "šokující" článek, ve kterém se legendární česká herečka Jiřina Bohdalová "bezostyšně producírovala" nahá na dovolené v Turecku. Po krátkém pohledu na článek je nicméně jasné, že byla jen ve svém hotelovém pokoji, a na okamžik vyšla na svůj balkón, čehož okamžitě využil buď nějaký vypočítavý šmírák, nebo přímo nasazený "novinář".

 

Já sám se v médiích tak trochu pohybuji, ale čas od času mi je skutečně na zvracení, čeho jsou takzvaní "novináři" schopni kvůli nějaké nové senzaci. Ono už jim nestačí vymýšlet si vylhané články nebo se vrtat lidem v soukromí - ale bezostyšně překračují všechny možné i nemožné hranice. Tentokrát to byl hon na důstojnost skoro osmdesátileté herečky, co bude příště? Jak moc jsou fotbalisté po zápase ME2008 zapaření pod suspenzory? Nebo snad detailní fotografie hemeroidu Karla Gotta?

 

Myslím, že to snad ani nemá cenu dále komentovat. Je v podstatě jedno, jestli toho či onoho herce nebo politika máme nebo nemáme v lásce, ale nějaké hranice by být měly. Moc bych si přál, aby se milým "novinářům" jednou stalo něco podobného.. ale ono se nestane. Protože i když se těď jistě plácají po zádech, nesahají svým "obětem" ani po kotníky. A možná právě proto jim tak rádi škodí...

komentáře (1)

« Domů | Přidej komentář

  1. Hrosik86 | 20.06.2008 08:42:13 |

    Myslím, že to budou detailní fotografie zapařených hráčů pod suspenzory...