Co nového na Líbku?

Tentokrát aspoň stručně - poslední dobou mám totiž na Líbko nějak málo času, a na blogýsek ještě méně. Jedním z důvodů je nedostatek času samotného - poslední měsíc nebo dva spíš jen doháním resty, ať už na mě čekají doma, ve škole nebo v práci. A večer se pak vždycky jen pasivně uvelebím u telky, a další závislosti (jako např. Líbko) musejí počkat na jindy :)

 

Ovšem hlavní příčinou mého mírně zanedbávaného blogýsku je především fakt, že se tady v podstatě nic moc neděje. Virtuální svět pokračuje ve svých vyjetých digitálních kolejích, a skoro všechny novinky tady už minimálně jednou byly. Na Líbku je zkrátka všechno je při starém..

 

Tak například uživatelé. Někteří z nich (jako psychoAldík či leprák Hrošík) se v poslední době smazali, a za nějaký čas se zase vrátili zpátky. Ale i když by to dřív možná stálo za zmínku, teď už to žádná převratná novinka není.. Výše jmenovaní se totiž mažou a registrují docela pravidelně - Hrošík zhruba dvakrát třikrát do roka, Aldík zhruba dvakrát třikrát denně

 

Dokonce už nemá smysl ani rýpat do Líbka a jeho klesající návštěvnosti. Ta se totiž snižuje v podstatě lineárně už víc než rok, psal jsem o tom několikrát, a už si o tom povídají i vrabci na střeše.. A úpadek obsahový? Ale kdepak; nekonečné diskuse o vztazích, sexu, stylech a nesmyslech jsem už komentoval tolikrát, že by to vydalo na sebrané spisy.. A ani v "realitě" se neděje nic moc zajímavého. Tedy proběhla sice nějaká ta Olympiáda, ale sport moc nesleduju, takže ani tady není moc o čem psát.. ;)

 

Mimochodem, v souvislosti s Líbkem se objevil ještě jeden zajímavý trend: kromě obvyklého poklesu návštěvníků totiž probíhá i pozvolný odliv lidí, kteří na Líbku pracují. Nejprve byli koncem minulého roku zrušeni všichni externí testeři (čemuž se ani moc nedivím), a následně z Líbka odešel i bývalý vrchní tester a jeden z programátorů, tester50. A aby toho nebylo málo, svůj post opustil i bývalý vrchní admin (nebo též ÜberAdmin) wizards - což se sice na chodu Líbka nijak zvlášť neprojevilo, ale například Aldík se z toho asi sedmkrát demonstrativně smazal..

 

Ale přeci jen bych měl jednu pozitivní novinku: Líbko v tichosti představilo nové a mnohem podrobnější vyhledávání uživatelů! Konečně je tedy možné filtrovat výsledky nejen podle věku, pohlaví a kraje (což bylo tragicky málo), ale i podle celé řady dalších kritérií přímo z uživatelských profilů (tj. vzhled, povaha, zájmy atd.).  Za tento krok si Líbko zaslouží velikou pochvalu!  

 

Určitou nevýhodou ale je, že vyhledávání zatím moc dobře nefunguje, a vyhledané profily často neodpovídají zadání.. (inu, klasické Líbko)

 

A to je vlastně zhruba tak všechno. Občas se někdo smaže, občas se zas vrátí. Občas vznikne nějaká úchylná diskuse, občas jí někdo zablokuje. Občas někdo řeší různé depky a problémy, a občas se někdo naopak pobaví a zasměje.. no zkrátka klasika :)

 

Tak dobrou noc a hezké sny

komentáře (4)

« Domů | Přidej komentář

  1. muj-ucet | 21.03.2010 23:24:50 |

    co nového na líbku? no že zdejší admini sou zakomplexovaní ču*áci! ://

  2. Hrosik86 | 13.03.2010 10:32:10 |

    Tohle jsou samé pomluvy Nikdo mu nevěřte...

  3. Johny_82 | 11.03.2010 21:12:43 |

    Ale jenom když máš dobrou náladu :))

  4. muj-profil | 01.03.2010 16:30:19 |

    co to vidím? zase pomluvy? :/ se nemažu 2-3krát denně ale týdne :D :D