Zpátky do školy (i do majzání)

Prázdniny skončily, a začala škola (čili z louže pod okap)

 

Na jednu stranu by to nebyla taková hrůza (aspoň jsem byl zase v civilizaci u počítače), ale mě osobně úplně stačí i ranní vstávání, a hned dostávám infarkt / hrůzu / kopřivku. Protože upřímně řečeno, pokud ráno vstávat nemusím, tak také nevstávám. Jinými slovy: když si nedám budíka, dokážu spát do desíti nebo jedenácti, a párkrát se mi podařilo vzkřísit se až na oběd někdy kolem půl jedné... :-)

 

Aby toho nebylo málo, nepřijemnosti se objevily i ve virtuální realitě. Koncem září nám totiž nějací šílení admini smazali naši legendární diskusi „Majzni si svýho štíra“, kterou proslavil ještě sám velký Bifido, zakladatel Řádu Majzačů. Bifido už ale před časem složil funkci, odešel z Líbka, a smazal si svůj profil. A několik měsíců poté se nějaký tupý admin rozhodl, že tu diskusi smaže, protože nemá moderátora

(samozřejmě aniž by se obtěžoval podívat, že ta diskuse existuje již několik let, a každý den se v ní aktivně diskutuje).

 

"Toto téma neexistuje, nebo bylo smazáno"?

Tak to tedy ne! Majzání štírů, je důležitá věc!

 

Jako úřadující Vrchní Majzač jsem se rozhodl založit diskusi novou, která ale bude pokračovat v původní tradici. A tak, dne 30. září 2008 v 19:44, vznikla diskuse "MAJZNI SVÝHO ŠTÍRA!!!"

 

Všichni jsou samozřejmě vítáni - štírů máme dost...