20.Prosinec 2006,01:17
Určitě to všichni znáte ste nemocní někde něco chytnete a říkáte si joo to je obyčejná chřipka to vyležím bude to v klidu ani za doktorkou nepudu... Noo a já dostala angínu fakt celekm hnusnou prej nějakou hnisavou nebo co.... tu sem tedy s pomocí paní doktorky a s antibiotiky úspěšně vyléčila takže říkám joo v pohodě... Ale pak přišel kašel zprvu kašlík potom hnusnej dráždivej kašel a nakonec strašný noční záchvaty kašle který se nedaly ničím utišit... Když to byl teprve kašlík mávla sem nad tím rukou a řekla si že to bude v klidu joo zdálo se že jo ale potom to začlo bejt fakt hnusný a já se teda rozhodla že si přeci jenom k té doktorce zajdu... A tak sem šla... Prve mi předepsala nějaké prášky a když to nepomůže mám se zase stavit!Nepomohlo to vydala sem se tam teda znova.... slečno musíme vám vzít krev protože máte podezření na černý kašel ... Říkám cože?Já?A kde bych to jako mohla chytit vždyť to snad ani neexistuje noo ale divili by ste se existuje může vás to postihnout kdekoliv když na vás nakažený černým kašlem prskne na ulici v obchoďáku prakticky kdekoliv a stačí jen když máte oslabenou imunitu.Ale tak sem si optimisticky řekla že přece takou nemoc já mít nemůžu první 3 testy dopadly všechny negativně a tak sem si mnula krásně ruce nad tím jak sem se tomu vyhla... Ale najednou telefon slečno pokorná asi máte streptokoka tak streptokok to nic není sem si říkala to je v klídku hlavně když nemám ten černej kašel... A druhý den telefonát máš černý kašel... Já?Kde sem to mohla chytit jak se to stalo co se s tím dělá jak se to léčí?Jak už sem řekla chytit to můžete kdekoliv, já sem se dověděla že už to mám v sobě nejmíň měsíc což 3 první týdny bývá člověk infekčí já tedy hrozbu pro svoje okolí už nepředstavuju ale vemte si to že kašlete krev každý den máte záchvaty že se pomalu dusíte a nejmíň 4 krát deně zvracíte!!!No humus nejvěčí a léčba??Antibiotika a nejmíň půl roku si odříct všechny věčí kalby a určitě kouření jelikož při nakažení černým kašlem a kouřením může dojít k trvalému poškození plic s nikým se nelíbat i když s tím líbáním to nevím přesně takže asi tak vám to řeknu!Já už tím nakazila asi půlku svých známých takže super všem přeju šťastný a veselý a určitě si dávejte na svoje zdraví pozor nic se nemá podceňovat!!Šťastný a veselý všem!! :)
 
vložil: Justin....
Permalink ¤


2 Komentáře:


  • 22.05.2017 17:21:22, Jarka

    S angínou jsem bojovala rok co rok asi 3x. Pokaždé to skončilo stejně. Antibiotika a postel. Pak jsem se dočetla o Bactoralu. Začala ho brát a angíny se tak zbavila.

  • 07.03.2017 15:40:08, Naty

    Měla jsem angínu, vyléčila ji užíváním antibiotik a do měsíce jsem ji měla zpátky. A zase antibiotika. V lékárně mi doporučili Bactoral jako prevenci. Co ho beru, se angína nevrátila.