« Domů | Blog upadl do zapomnění? » | Kresbicka... » | Tak jsem vzala tužku do ruky... » | Hesla dne » | 2004: Phantom of the Opera - All ask of You » | 2004: Phantom of the Opera - Music of the Night » | 2004: Phantom of the Opera » | Funny obrázky » | Jak se sprchuje žena a jak muž? » | Věci, které vás naučí jen maminky... »

Muži vs. ženy (Vtipky)

O ženách
Ptá se žena manžela: "Miláčku, jak se mám obléknout na ten dnešní koncert?"
Manžel se podívá na hodinky: "Rychle!"

Víte, co si žena ze všeho nejvíc přeje? Mít jaguára v garáži, tygra v posteli a vola na služební cestě..

Každý muž potřebuje k životu tři ženy: matku, manželku a aspoň jed-nu, která ho považuje za muže. Léty muž získává jednu téměř myste-riózní schopnost - dokáže ukojit svůj sexuální hlad obyčejným jídlem.

O mužích

Přijde chlap k doktorovi: "Pane doktore mám jednu kouli modrou navíte čím by to mohlo být? Doktor si to pečlivě prohlídne a odpoví: "To musime amputovat, to je určitě rakovina." Chlap se objeví za 14 dnů znova, že má modrou i druhou kouli. Doktor opět pečlivě prohlídne a řekne: "Amputovat, to je určitě rakovina."
Chlap přijde opět za 14 dnů a má modrou predel.
Doktor se na ni podívá a řekne: "No, tak to vám barví trenky!"

Jdou dva kámoši lesem a najednou koukají, před nimi ženská, prostě sexy kus, minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit kolo. Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo? Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom vyznám, opravím vám to."Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a počkám na tebe na kraji lesa".No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20 minut -kámoš furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z lesa na kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi-vemte si co chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal dobře,protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"

Příjde chlap do lékárny a lékárnice se ho ptá, co by si přál. On jen: Ehm, noo, too... No? Copak? S čímpak máte problém? No, víte, já trpím neustálou erekcí, můžete mi na to něco dát? Lékárnice se zamyslí a po chvilce odpoví: Byt, stravu a 5.000,- Kč měsíčně.

Jdu tak domů z hospody a naráz koukám, jak se proti mě řítí moje stará...strašně jsem se vyděsil, až pak jsem si všiml, že je to traktor...

Muž měl už po krk stálého komandování od manželky, tak zašel
k psychiatrovi, co s tím. Psychiatr mu poradil, jak si budovat
sebevědomí a dal mu knihu o asertivitě. Chlap ji v autobuse cestou
domů celou přečetl. Přijde domů, vrazí do dveří, přistoupí
k manželce, ukáže na ni prstem a řekne:
'Odteďka, chci, abys věděla, že _JÁ_ jsem pán v tomto domě a _MOJE_
slovo je zákon! Chci, abys mi teď připravila dobré jídlo, a když ho
sním, očekávám bohatý dezert. Po večeři mi připravíš koupel, aby
jsem si mohl oddychnout. A po koupeli, hádej, kdo mě obleče a uče-še...'
'Asi někdo z pohřebního ústavu,' povídá žena...