O autorovi


Jméno: Karel29
Region: Mladá Boleslav
O mně:
Můj profil

Poslední příspěvky
Archiv
Poslední návštěvy
Šablona vytvořena
Free Blogger templates

Karel29

Rady tipy triky pro ty co cvičí nebo se chtějí změnit a začít cvičit-Steroidy ne-sportujeme proto že nás to baví
01.Březen 2016
Jak začít cvičit :-)

Dříve než začnete se samotným cvičením, tak se snažte předejít možným zdravotním komplikacím. Raději se poraďte se svým lékařem, jestli je tento druh fyzické aktivity pro Vás bezpečný. Po registraci můžete ve svém profilu zjistit Vaší fyzickou zdatnost.

Abyste dosáhli nejlepších výsledků v co nejkratším čase, tak doporučuji propojit tyto tři činnosti:

Posilovací trénink

zamek

Ujistěte se, že Vámi vybraný cvičební plán, vyhovuje Vaší fyzické zdatnosti. Muži mají možnost si vybrat ze tří cvičebních plánů, od úplných začátečníků až po zdatné sportovce. Tyto plány slouží ke zlepšení fyzické kondice, k získání větší síly a výbušnosti, k nabrání svalové hmoty a odbourání tuků.

Ženám jsou také určeny tři cvičební plány. Pokud se pravidelně nevěnujete žádné fyzické aktivitě, tak první plán Vám pomůže získat potřebnou kondici pro pokračování v dalších cvičebních plánech. Druhý cvičební plán je zaměřen na zpevnění celého těla a zvláště ženských problémových partií. Poslední plán je určen časově zaneprázdněných ženám, které mají se cvičením již zkušenosti.

Pokud chcete docílit nejlepších výsledků, tak provozujte posilovací trénink třikrát týdně a to nejlépe s ob den (např. Po, St, Pá).

posted by Karel29 @ 11:56  
Komentáře (0):
Přidej komentář
« Domů