Kerolajnx

Pokus o webovky... 8)

01.Únor 2009

Co o tobě prozradí tvá oblíbená barva?

adfs

Červená
Pokud dáváte přednost této barvě, býváte často impulzivní, dokonce ažagresivní. Své názory prosazujete, i když nemáte pravdu. Nejbližšímvšak dokážete projevit i něžnost a srdečnost.


asdf

Černá
Vyznavači této barvy se vyznačují citlivostí a tajnůstkařením. Baví jei filozofovaní, dokážou šikovně vycházet s lidmi, jsou to rozenídiplomati.

dfas

Fialová
Vaše osobnost je originální, jste samostatný člověk s nezávislýminázory a máte zřejmě umělecké sklony. Na své okolí i na sebe máte někdypřehnaně vysoké nároky.

dfas

Hnědá
Prozrazuje, že jde o člověka důvěřivé, milé a klidné povahy. Nechybí mulidskost a silně vyvinutý smysl pro spravedlnost, díky čemuž jej můžetejen těžko rozeznat a ocenit jeho kladné vlastnosti.

dsf

Modrá
Představuje opatrnost, rozvážnost, nečinnost a lhostejnost - takto byse stručně daly vyjádřit vaše vlastnosti.. Váš vnitřní svět a život jekomplikovaný, toužíte mít všeho hodně, ale neděláte nic, aby jste tohodosáhli.

afa

Oranžová
Zajímá vás svět i lidé okolo. Máte zvědavou povahu, novátorskéschopnosti a ctižádostivost. Při uskutečňování svých předsevzetí jstetvrdohlaví.

afadf

Růžová
Prozrazuje sentimentalitu a jemnost. Romantické city jsou pro vás přímocharakteristické. Váš smysl pro praktičnost života se přiklání kokrášlování sebe sama podle vlastních představ, což vám často způsobujezklamání a problémy.

dsfa

Zelená
Představuje kreativitu, citlivost a ochotu pomáhat jiným lidemprostřednictvím pochopení. Rozdáváte lásku, uzdravujete a motivujeteje. Pozor ale, aby jste se příliš nevyčerpali.

adfs

Meruňková
Obnovuje, oživuje a jemně stimuluje a může rozpustit a odstranitemocionální blokády. Tento barevný odstín, který je nejblíže barvěpokožky, udržuje v proudu životní energii a zjemňuje pleť.

adsf

Žlutá
Je nejsvětlejší z pestrých barev, působí jasně, povzbudivě, zahřívá arozveseluje. Je to symbol moudrosti, vysoké inteligence a myšlení. Svýmpozitivním, magnetickým chvěním působí žlutá povzbudivě na nervy aztělesňuje pocit svobodného, nezatíženého vývoje. Podporuje chápavost,schopnost kontaktu, zpracovávání zážitků a dojmů a oživuje myšlení.Působí pozitivně na paměť.

fdas

Zlatá
Dává pocit hojnosti, lesku a nadbytku. Je to barva správného, pravéhostředu, barva univerzální lásky a nejvyšších hodnot a zastupujeidealismus, velkorysost a šlechetnost. Zlatá dělá cokoliv hodnotné,drahocenné a žádoucí. Zlatá transformuje poznání v pochopení, pomáhápři zvládnutí duševních nejistot, podporuje ducha na cestě kuniverzální moudrosti.

addf

Tyrkys
Barva sebeznázornění, podporující sebevědomí a podněcující fantazii aspontánnost. Je to barva přátelských citů, sympatie a pospolitosti.Tyrkys může potlačit nesmělost, zdrženlivost a trému.

dfadf

Indigo
Symbol mystických hranic a spirituálních sil. Zastupuje dokonalouneporušenost, skvělé zdraví, univerzální vědomí, vyrovnanost, důstojnýklid, důvěru a mírumilovnost.

afda

Šedá
Barva dokonalé neutrality, opatrnosti a ochoty ke kompromisům. Jeschopná přizpůsobení, kombinovatelná a diskrétní. Je to barvapotlačování, omezování, nejistoty a strachu ze života. Šedá leží vhusté mlze, loupí rozhled a skrývá cíl.

Autor: Kerolajnx v 11:29 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář