Kerolajnx

Pokus o webovky... 8)

01.Únor 2009

Co o tobě prozradí zmrzlina?

hnf

Jakou zmrzlinu si dáte, když vás na Valentýna pozve váš obdivovateldo cukrárny? Jestli si bez zaváhání necháte naservírovat jednu příchuť,může to o vás leccos zajímavého vypovídat. Vyzradíte něco na sebe?


Favoritka: Vanilková

Láká vás nejvíc smyslná chuť vanilky? Pak vlastníte pestrou,impulzivní a odvážnou osobnost, která si sama s oblibou klade vysokécíle. Nic vám není dražší než vřelé rodinné vztahy.

Favoritka: Čokoládová

Nemůžete se nabažit čokolády? Jste asi živá, kreativní, dramatickábytost, která se (možná až příliš) snadno pro něco nadchne. Jste rádastředem pozornosti, máte ráda kolem sebe humbuk a každá rutinní činnostvás docela brzy znudí.

Favoritka: Oříšková

Sáhnete vždy po oříškové? Okolí vás zřejmě shledává jako spořádanouženu se sklony k perfekcionismu a pečlivosti, máte ráda pod kontroloukaždý detail. K práci přistupujete svědomitě, možná jste ale někdyzbytečně konzervativní. Nechybí vám zdravá soutěživost - máte rádavýzvy a baví vás vybít si energii třeba při lehce agresivních sportech.

Favoritka: Banánová

Vítězí u vás žluté ovoce? Jste pohodová osobnost se srdcem na dlani,čestná a štědrá. Umíte se dobře vcítit do druhých, někdy ale mátenebezpečné sklony nechat se využívat.

Favoritka: Jahodová

Zbožňujete jahody? Charakterizuje vás velká citlivost, která vámobčas tropí problémy. Jste někdy až příliš plachá, uzavřená a skeptická- hlavně vůči sobě. Tvrdohlavost vám bezesporu nechybí - bohužel anipokud jde o vaši vytrvalou sebekritiku.

Autor: Kerolajnx v 11:27 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář