« Domů | Výsledky NHL 2011/12 » | Libye » | Jan Rokycana » | Vysídlení Němců z Československa 1946 » | Horatio Nelson » | Postupimská konference 1945 » | Jaltská konference 1945 » | Norodom Sihamoni - Kambodža » | Royal Navy - součastnost » | Royal Navy - historie »

Horoskop - 2010, březen atd.

Sagittarius - 2010

Během roku nebudete vždy plní síly. V lásce však budete mít štěstí a hlavně v sousedství objevíte někoho zajímavého. Jupiter i Mars vám pak dají nové možnosti. Taky znemožní, abyste podlehli nemocím a svou životní situaci proto vylepšíte. Ať už se budete věnovat kreativním povoláním, obchodu nebo průmyslu, ve všem budete úspěšní.

Manažerské úspěchy zažijete, hlavně pokud ovládáte cizí jazyky a dokážete se pohybovat ve společnosti. Odběratele naleznete nejlépe v blízké cizině, hodně peněz vyděláte především v exportu zboží a díky cestovním kancelářím. V březnu vám ukážou partneři svou přívětivou tvář, jen byste neměli podlehnout náhlým sexuálním pokušením!

První polovina června vám může přinést spory v zaměstnání, nejvíce ohledně zisků, všechny se ale nakonec rozdělí správně! V létě zase cítíte šanci na úspěch díky kontaktům s přáteli, v srpnu taky díky poctivým společníkům a kolegům. Toužíte si užívat radostí života, mezi které rozhodně patří erotické zážitky, zažijete i rychlý sex s náhodnými partnery.

V září musíte opět více zabrat v práci, a výnosy budou více než zajímavé. Při práci si chraňte hlavně ruce a nohy, v domácnosti si víc hlídejte rozvody vody a elektřiny. Podobně jako na svou zbrklost při řemeslných pracích, si dávejte pozor i na nedostatek trpělivosti vůči vašemu partnerovi. V pozdním podzimu si budete užívat příjemnou atmosféru, najdete totiž hodně času na rodinu a děti.

Naprosto skvělý bude prosinec, kdy se vám konečně splní spousta přání. Když si půjdete za svým, nikdo nebude mít šanci vás zastavit!

BŘEZEN

Věci ve vašem životě dostanou jasnější smysl. Nebudete se zabývat žádnými malichernostmi. Obrátíte se do svého nitra a budete trávit čas více o samotě, daleko od spěchu, hluku a stresu. Uzavřete některé nedořešené problémy z minulosti a začnete se tak připravovat na novou budoucnost. V klidu si naplánujete další důležité kroky. Pochopíte i mnohé věci, které jste do této doby prožili a odpustíte těm, kteří vám ublížili. Protože se vnitřně zharmonizujete, ukáže se, že lásku už máte na dosah ruky.

11. TÝDEN

Tento týden vás čeká sled velice příjemných setkání. Vaše nadšení nad novými sympatickými lidmi bude o to větší, že se jedná o budoucí kolegy. Pracovní kolektiv je jeden z nejdůležitějších aspektů zaměstnání, vaše radost je proto více než oprávněná!

16.BŘEZNA

Vsaďte na trpělivost a pečlivost. Žádná rychlá a ukvapená rozhodnutí. Základy musí být pevné, aby se všechno nezhroutilo a nemuseli jste se znovu vracet k nedořešeným problémům. Nejdál dojdete pomalu, a to jak doma, tak i v pracovních povinnostech.

Sex a vztahy

Nechtějte po partnerovi, aby měnil svoje zvyky a povahu. Radši se soustřeďte na to, jak můžete zapracovat sami na sobě.

Děti a rodina

Rodinné vztahy budou pohodové, a to hlavně díky vám. Dokážete druhé příjemně naladit, vyslechnout, pohladit i povzbudit.

Práce a peníze

Nějaká nečekaná novinka způsobí u vás v práci menší pozdvižení. Vás to nechá úplně v klidu a budete si pracovat na svém.

Obecná charakteristika

Střelec | 23.11. - 21.12.

Střelci jsou vždy velmi aktivní. Přes zdání neustálého spěchu bývají dobrými pozorovateli a dovedou rychle analyzovat příčiny jevů. Bývají velmi zvídaví, neustále chtějí poznávat nové lidi a nové věci. Rychle a snadno navazují kontakty s lidmi a zajímají se o jejich život. Často jsou vynikajícími učiteli. Milují nezávislost a svobodu, ale ctí také svobodu druhých. Jsou optimisty a většinou se jim proto všechno daří. Bývají dobrými sportovci. Také práce je pro Střelce spíše sportem a činí jim potěšení. Příčinou jejich případných neúspěchů bývá velká impulzívnost. Rozhodují se rychle, míří přesně, ale někdy také přestřelí. Nebojí se nebezpečí. Někdy v něm nalézají i sebe sama. Milují pobyt na čerstvém vzduchu, mají rádi přírodu a cestování. Jsou obvykle přející a mají smysl pro spravedlnost. Někdy by jim prospělo chovat se více diplomaticky a naslouchat druhým.

Láska

Tito svobodomyslně založení lidé si docela dobře vystačí sami. Vyhovuje jim, že jako svobodní mohou vztah bez velkých potíží ukončit. Bývají lhostejní k rodinným poutům. Přesto jsou Střelci romantičtí, otevření, vstřícní a všechen svůj talent využijí k tomu, aby nalezli tu pravou lásku. Manželky Střelci bývají vynikající kamarádky a dobré, pohostinné hospodyně. Neměly by si vybírat žárlivé muže. Muži bývají velmi pracovití. Často zůstávají v zaměstnání do pozdních hodin. Potřebují ženu, která bude respektovat jejich svobodu. Střelci se snesou se Lvem, Kozorohem, Vodnářem, Beranem, Váhami, Štírem. Nemají rádi Ryby, Panny a Blížence.

Peníze a práce

Střelci těžko snášejí jakákoli omezení, i v práci potřebují dostatek pohybu. Musí mít svobodu rozhodování. Potřebují kolem sebe hodně lidí, různorodost a vzrušení. Přílišná kontrola ze strany nadřízených je může přivést k apatii, která se bude navenek projevovat neposlušností a vzpurností. Měli by si vybrat povolání v oblasti podnikání nebo finančnictví. Výborné uplatnění poskytují povolání jako tlumočník, velvyslanec, cestovatel, letec, průvodce. Zaměstnání může souviset také se sportem nebo láskou ke zvířatům. Mohou být i filosofové, kněží a učitelé.

Zdraví

Střelci se zpravidla těší dobrému zdraví. Může se stát, že vlivem přepracování přecení svoje síly. Nemoci se podřizují velmi neradi, obvykle se rychle uzdraví. Jako prevence pomáhá častý pobyt v přírodě a pohyb. K nejcitlivějším místům patří dolní končetiny, hlavně kyčle. U starších Střelců se může objevit zkostnatění kyčelních kloubů, ischias a bolesti zad. Proto je důležité zůstávat aktivní i v pozdějším věku.

Střelec | 23.11. - 21.12.

Střelec jako Muž

Pokud budete hledat tohoto muže v davu lidí, naleznete ho vždy ve středu. Proniká až do nitra lidí a hledá v nich skutečné a pravé hodnoty. Snad i proto má mnohem méně nepřátel než kdokoliv jiný.

H
říchem muže Střelce není úmyslná krutost, ale netaktnost a bezmyšlenkovitost. Občas vysloví hrozné urážky, ale vzápětí svého protivníka pohledem úplně odzbrojí a ten místo, aby mu to se vším všudy vrátil, ho za to ještě odmění.

St
řelec vyhledává povrchní vztahy a někdy sklouzne až k promiskuitě. Ke své partnerce však bude vždy upřímný a otevřený. Poví ji vše dokonce i to, kolik měl známostí a co očekává od vztahu s ní. Nikdy nevstoupí do manželství se lží v srdci, tedy pokud ho neužene dívka sama a on jí nebude umět utéct. Pak se sice ožení, ale většinou i brzy rozvede.

Nejv
ětší chybou partnerek Střelce je, že si vztah často špatně vykládají a myslí si, že je vážnější než ve skutečnosti je. Právě toto ho nutí hledat pochybné známosti, i když mu jde jen třeba o platonické přátelství.

Pokud nebude jeho partnerka
žárlivá, podezřívavá a zahrne ho patřičnou volností, pak jí jednoho kouzelného večera upřímně řekne, že je mu vším, co od ženy potřebuje a očekává.

Žena milující Střelce nesmí nikdy zapomenout, že i v manželství on potřebuje hodně volnosti, a tak mu musí poskytnout tolik volných večerů, kolik on bude chtít. Nikdy nesmí pochybovat o jeho upřímnosti.

Jako otec bude velice p
řísný, ale jinak dokáže v dětech vyvolat spoustu lásky k nepoznanému. S dětmi si užije více, až budou větší, až s nimi bude moci chodit na výlety a různé akce v přírodě.

O autorovi

  • Jméno LUCky.luKA
  • Region Karlovarský kraj
Můj profil