« Domů | Výsledky NHL 2011/12 » | Libye » | Jan Rokycana » | Vysídlení Němců z Československa 1946 » | Horatio Nelson » | Postupimská konference 1945 » | Jaltská konference 1945 » | Norodom Sihamoni - Kambodža » | Royal Navy - součastnost » | Royal Navy - historie »

Horoskop 12. - 20.3.

Často upadáme do omylu, když si myslíme, že to, co nám druhý říká, si skutečně také myslí.

STŘELEC  -  Horoskop na pátek 12. 3. 2010

Vlivy lásky vás nevyčerpaly natolik, abyste postrádali chuť někoho navštívit. Osobní setkání bude jistě příjemné, nejenom pro adresáta, ale potěšení a dobré pocity to přinese jistě i vám. Pokud vám na to vyjde čas, podívejte se na nějakou zajímavou výstavu.

Nepříjemnou okolností dnešního začínajícího víkendu může být skutečnost, že vaši miláčkové ve společné domácnosti budou úspěšně hatit váš výjimečně intenzivní smysl pro organizovanost a soulad ve vaší domácnosti. Buďte však pro jednou hodně tolerantní a nekazte si lamentováním zajímavý víkend a výjimečný a náhlý smysl pro pořádek pro jednou vypuste ze své mysli.

STŘELEC  -  Horoskop na sobotu 13. 3. 2010

Budete řešit obtíže související s citovou poctivostí a pochybnostmi o vlastní osobě. Zapůsobí na vás perfekcionismus jednoho známého, ale nemusíte se jeho kritice poddávat. Uvědomte si, že neexistuje žádné ideální měřítko, podle kterého by se lidé dali poměřovat. Čeká vás zápas, který můžete vyhrát.

Po zdařilém týdnu by měl logicky následovat i dobře náplánovaný rušný víkend, a to nejlépe v objetí hor, kde si na nočních sjezdovkách můžete konečně přijít na své, neboť díky vlivu Jupitera i vy budete mít i dost elánu na zajímavější nočživot.

STŘELEC  -  Horoskop na neděli 14. 3. 2010

Ani vaše černé chvíle nejsou úplně fuč. Dnešek není však tak nepříznivý. Přeje navazování nových známostí. Nepůjde ani tak o vztahy milenecké, jako především obchodní a přátelské. Mějte oči otevřené a buďte připraveni chytit příležitost pořádně za pačesy, aby se nevyškubla.

STŘELEC  -  Horoskop na pondělí 15. 3. 2010

Útok některého agresivnějšího zrozence zemního znamení může odkrýt vaší malou připravenost k radikálnějším změnám. V tomto případě však neplatí, že risk je zisk, a proto prokonzultujte své plánované kroky s někým, na koho se můžete spolehnout. Je-li váš nadřízený zrozený také v zemním znamení, raději s ním příliš nediskutujte.

Úplná soběstačnost a osamostatnění je velké a časté dilema mnohých mladých Střelců, neboť jejich vnitřní element vždy volá po větší samostatnosti, než se jim právě v této době nabízí. Navíc na to nemáte ještě dostatek finančních prostředků, abyste rychle rozhodli v podobném duchu. Proto si v tomto týdnu spoustu věcí důkladně rozmyslete, abyste jasně věděli s jakým záměrem máte vstoupit do nadějného roku Slunce.

STŘELEC  -  Horoskop na úterý 16. 3. 2010

Váš zájem o práci a potřeby jiných lidí vyvolávají u vás doma konflikty. Věnujte se více své rodině a dětem. Tam by mohly vzniknout drobnější problémy. Pocítíte-li napětí mezi vámi a partnerem, nebojte se, velká hádka nehrozí.

I tento týden bude pro vás dobré se nepouštět na kluzký led slibů od lidí, kteří mají hodně velké obtíže sami se sebou, neboť byste se v jejich vleku cítili velmi nejistě. Střelec je sice velmi obětavé znamení, ale rychle vycítí, když ho někdo zneužívá ke svým osobním záměrům.

STŘELEC  -  Horoskop na středu 17. 3. 2010

Jako na každého zrozence, může padnout i na vás silná dávka sentimentality. Překonání bariér je však vaší velkou předností, o které možná nevíte. Věřte však, že tento psychický stav nebude mít dlouhé trvání. Během dne se před vámi objeví něco nebo někdo, kdo vás hodně zaujme.

 

STŘELEC  -  Horoskop na čtvrtek 18. 3. 2010

Dneska je na čase otočit „kolem osudu“! Nesmíte však předtím ztratit nervy, protože od vás život vyžaduje vysokou aktivitu. Kolem se dá točit jen velmi obtížně. Chcete-li být však dneska nejlepší, stojí to za trochu námahy. Uspořádejte si myšlenky, ať víte, o co vám jde, nenechte se omezovat.

Dnes čekejte významné dny, které mohou bez nadsázky hodně změnit váš dosavadní, poměrně klidný život a spoustě věcem dají úplně jinou orientaci a směr. O to aktuální bude však hlavně nezapomínat na sliby, které často okolo sebe dost hustě trousíte.

STŘELEC  -  Horoskop na pátek 19. 3. 2010

Chuť vyskočit z postele bude určitě pramalá, zvláště když jste ještě v časných ranních hodinách byli v plné parádě! Pro vylepšení trochu hustější domácí atmosféry jste však schopni udělat i dost nečekané obraty ve svém navyklém chování. Bude to pro vás možná náročnější, ale snažte se raději moc nemluvit.

Začínající příchod pohodového Slunce do ohnivého znamení Berana ovlivní i vaše znamení silně znepříjemní pohodu v dalších víkendových dnech. Možná se ještě mohou přihlásit nepříjemné pohybové potíže způsobené tuhou zimou. Proto se otužováním sauně nebo plaváním se rychleji vyhnete zimní únavě z nedostatku tepla, které vám už může velmi chybět.

STŘELEC  -  Horoskop na sobotu 20. 3. 2010

Dnes je váš den, tak ho využijte. Potěší vás nějaká radostná zpráva. Vše se pohne kupředu. Rozsévejte okolo sebe úsměvy a ukazujte veselou tvář, neboť nejste tak chudí, abyste trochu toho štěstí nemohli dát. Stejně

O autorovi

  • Jméno LUCky.luKA
  • Region Karlovarský kraj
Můj profil