12.Červenec 2008
Kalba u Falty
Tak dne 11.července sme se s klukama domluvili že pojedeme kalit k Tomovi na zahradu,asi ve čtyři sme vyjeli do kauflandu já,Tom,Mara,David. Nakoupili sme 40 Brn 11° a nějaký to maso na rošt. Z Kauflandu sme to táhli pěšky až na Kampus,takže štreka jak hajzl!! 

Kolem 6hodiny večer sme tam dojeli,jen já,David a Tom. Rozkoukali jsme se,dali si první pivko a šli vyřešit proč nám neteče voda. No jak sme byli znavení z té cesty a ještě do toho svítilo to sluníčko,tak se piva ozívali docela rychle,po úspěšném řezání,sekání a snaze rozdělat oheň,jsme oheň rozdělali. A mohlo se začít grilovat :P

No jíme si tak křídýlka v červené marinádě,když se v tom podívám na Faltu a ten celou hubu špinavou,tak sme se mu začali smát a Dejv si plácl tu marinádu na ksicht,tak sme se všichni potřeli jak hovada a dělali neuvěřitelný hovadiny :D No strašně sme se bavili a užívali si to i takhle ve 3borcích,fakt perfekní sestava!

No a konečně kolem 11 dojeli i zbylí návštěvníci,kteří se u nás zdrželi asi jen hodinku a půl,ale stíhli toho smněst a vypít dost a ase se ztratili.....joještě stihli udělat i bordel :D:D Ve tři sme šli chrápat a ráno budíček.......Tomáš se zbláznil a začal asi v 7 ráno uklízet celou zahradu,nenechal mě s Davidem pořádně vyspat a ve finále nás polil vodou,no normální zmrd :D A hurá domů....skoro celej den mi dneska z toho bylo zle,15piv udělá svý.......tak kalte aspoň tak dobře jako my ;) ;)
vložil: Laaabuznik ¤