04.Červenec 2007,10:11

EXISTUJE UFO?  NO TAK JÁ OSOBNĚ SI MYSLÍM ŽE BY BYLO DOST SOBECKÉ MYSLET SI ŽE UFO NEEXISTUJE A ŽE JSME V CELÉM VESMÍRU SAMI.

 

 

 
 
 
 
 
 
KONEC SVĚTA
Někteří jsou toho názoru, že v roce 2012 může dojít ke zkáze vlivem srážky s planetou Nibiru (v některých případech je také zmiňována jako Madruk). Ta prý obíhá v protisměru kolem Slunce po velmi protáhlé elipse. Do blízkosti Země se vrací zhruba po 5500 letech a svým průletem způsobuje globální katastrofy. Její návrat je očekáván právě v roce 2012. V tomto směru existují spekulace, že vláda Spojených států amerických zná její přesnou dráhu, ale nechce tuto informaci z obavy před možnou panikou zveřejnit. Je zajímavé, že katastrofa způsobená vesmírným tělesem se objevuje i v předpovědi českého psychotronika Stanislava Brázdy. Ten tvrdí, že k jistému problému v souvislosti s vesmírným tělesem dojde v roce 2012, kdy by se s ním mohla Země srazit, a to v oblasti Číny na hranici s Mongolskem. 
Zastánci mimozemských civilizací zas prohlašují, že v roce 2012 přistane na Zemi mimozemská posádka. Propagátorem této domněnky je zejména britský zpěvák Robbie Williams, podle kterého jsou mimozemšťané už na cestě a nejpozději do sedmi let na naší planetě přistanou. Stejného názoru je i sedmdesátiletý švýcarský fantasta Erich von Däniken. Pro německý týdeník Stern uvedl, že mimozemšťané přistanou právě v tajemném roce 2012. Podle jiných dostupných teorií by zmíněnými jinoplanetníky mohli být Annunakové. Ti podle sumerských písemných památek obývají planetu Nibiru, která je, jak jsme již uvedli, na cestě k nám. 

TADY MÁTE JEDNO VIDEJKO K POVZBUZENÍ

 
Vědci se spíše kloní k možnosti zániku vlivem globální katastrofy. Na internetovém serveru YouTube je k vidění počítačová simulace případné srážky s meteoritem o průměru 230 kilometrů. Po jeho dopadu vznikne kráter, jehož průměr je odhadován na čtyři tisíce kilometrů s hlubokou sedm tisíc metrů. V obří díře se bude kupit žhavá láva, která se neuvěřitelnou rychlostí začne rozlévat do okolí. Vlivem této události dojde ke zvýšení teploty vzduchu na 40 °C, zvedne se vítr doprovázený ohnivými záblesky a bude dosahovat rychlosti tři sta metrů za sekundu. Voda v oceánech se vypaří, roztaje veškerý sníh a zanikne život. Podle odborníků stačí k naplnění takového scénáře i srážka s desetkrát menším kosmickým tělesem.
 
 
MŮJ KOMENTÁŘ
pro slabší nátury: takže lidi ne že půjdete spáchat sebevraždu je to nepravděpodobné a kolikrát už byl předpovězen konec světa hmmm??? já jsem asi tak před měsícem slyšela že Isaac Newton vypočítal z Bible a jakýchsi zápisků že konec světa bude v roce 2060. ne ne ne hlavně tomu nevěřit! a pamatujte si co řekl v Bibli bůh Noemovi.. kousek vám opíšu z Bible :
Život na Zemi se obnovil.Tehdy Bůh dovolil Noemu ,,Vyjdi z archy i s celou svou rodinou a vyveď všechny zvířata."
Na znamení díků za záchranu postavil Noe Bohu oltář a přinesl oběti.Když to Bůh viděl, řekl si:
,,Už nikdy nezničím život na zemi kvůli naposlušnosti člověka."
A řekl Noemu a jeho synům:
,,Uzavřu s vámi a se všemi živými tvory na zemi smlouvu, že už nikdy nedojde k potopě.Na znamení tohoto slibu vidíte na obloze duhu.Kdykoli se duha na obloze ukáže,vzpomenu si na tento svůj slib."
 
vložil: Laura.QT
Permalink ¤ TOP SECRET ¤


7 Komentáře:


  • 19.10.2012 08:35:43, Štír

    Je rok 2012 tak jsem zvědavý jak to bude dnes jsme tu naposled nebo snad zítra co já vím ale musíme věřit že ne musíme žít dál ...

  • 24.08.2011 14:44:05, Daniel Edl

    Podle mě se v roce 2012 setkáme s mimozemskou rasou.Podle mě se to vědělo už od tý doby kdy na Zemi žili Mayové kteří se třeba také setkali s mimozemskou rasou která je mnoho naučila.Transplantace mozku? od koho by to měli? :)
    Obrázky vytesané v kamenech vesmírná loď,kosmonauti myslim že Mayský kalendář jen odpočítává každou vteřinu před dalším setkáním s mimozemskou rasou.
    A až se s nima setkáme,taky nás naučí mnoha novím věcem, které nás posunou o velký krok dopředu.
    Co když se o nás celou dobu starají?
    Co když jen nevíme úplnou pravdu,která by úplně změnila běh lidstva?
    Co když Americká vláda zná pravdu a snaží se splnit jejich přání(udržet pořádek na zemi) co když nebojují pro ropu ale pro mimozemskou rasu.
    Musíme se ovládat lidi,co když se modlíme k nim,co když přírodní katastrofy zakládají mimozemšťané,aby jsme si uvědomili ŽE VE VESMÍRU NEJSME SAMI?
    Co znamenají "kruhy v obilí"?
    Co když nás na setkání s nimi jen připravují celý běh Mayského kalendáře?
    Jak jsme přišli na to že tu před několika miliardami let byl život? A že tu byla katastrofa?
    Co když jen ta mimozemská rasa hořící planetu proměnila v krásně modrou čistou planetu kde by mohl začít nový život a aby jsme neudělali stejné chyby které třeba zahubili naší předchozí rasu.
    Je mnoho otázek ale dvě si pokládám furt dokola ..... Co když my máme přileťet k nim?
    Co když v roce 2012 má přijít řada na nás?

  • 14.08.2011 22:32:18, LaurinkaSpecka2011

    Já nevim jestli bude konec světa, ale všechno k tomu nasvedčuje. Tornáda řádějí víc něž nikdy a ted jeste to předpovedeli že konec světa bude v roce 2012.....A podle mě UFO existuje protože určitě v této galaxii nejsme samy.....

  • 08.06.2011 14:32:06, Klara Vodnářka

    cítím že se něco stane.Už od mala pozoruji své schopnosti.Vždy to tak dopadne. Tento svět je plný materiálna,je sobecký a tak si zasloužíme nějaké ty katastrofi.Já se ani nedivím co se ďeje.Mé karty se chovají ďivně na otázku co bude.Povídají mě o začátku konce.Nejsem zlá ale je na čase vyplenit zlo.Klara Vodnářka

  • 19.05.2011 18:20:53, ODpovědi a strach :(

    stane se to doopravdy ?!
    Nebo to je jen nějaká výstřelka?!
    na tyto odpovědi si pořád nemůžu odpovědět
    prosím pomozte

  • 28.10.2010 00:16:37, nevis neznaš 01

    blbe ty tomu veris ze roku 2012 bude konec sveta tak proč rikaly zr bude i konec sveta roku 2000?

  • 20.10.2010 18:31:44, nevis neznas

    UFO znamena Unknow Fly Object (neidentifikovatelny letajici objekt) coz muze byt cokoliv co kolem tebe proleti a ty nevis co to je. Takovou vec muzes pojmenovat UFO takze ufo existuje xD