12.Březen 2008

Někdy když vám není zrovna nejlíp, nebo prožíváte nějaké trápení bo neúspěch, tak se obracíte na svou rodinu a přátele. Čekáte, že vám pomůžou, ale oni v podstatě neví ani jak. Chvíle kdy je uvidíte vás naplní pocitem, že zas bude všechno lepší, ale pak zjistíte, že vám vlastně nemohou pomoci.  Musíte si totiž pomoci sami. V těchto chvílích je bereme jako zrádce a pro zrádce máme jen hrubá slova a urážky.A pokud jsou obě strany trdohlavé, tak přátelství krachuje.  To bývají chvíle, kdy se z těch přátelství stávají nepřátelství.Takové věci se nedají napravit a již vyřčená slova nejdou vzít zpět.Chraňte si svoje přátelství, aby se nikdy nedostalo do takovéhoto bodu, kdy by z přátelství vzniklo nepřátelství.
Přátelství je jako květina, když ji nezalíváme uvadá a když ji dlouho nezalijeme-uvadne navždy. Nejlepší přátelství nespočívá v absolutním souladu, ale ve schopnosti obou. Když jeden příjde s omluvou, ten druhý by ho měl přijmout s otevřenou náručí a umět mu odpustit, jedině toto je pravé kamarádství.
Opravdové přátelství může být jen mezi lidmi, kteří umí odpouštět a taková přátelství opravdu jsou, ale je jich máloA já jsem opravdu vděčná za své PRAVÉ přátele.

Vložil: Luciasek007 ¤