15.Srpen 2010,14:01

Pokračování loňského „Fallout Madness: Den v Denu“ je tady, tentokrát v komunistickém kabátku pod názvem „Fallout Madness: Rudá záře nad Geckem“ a  proběhne 22. – 24. října 2010.

Tentokrát se objevíte ve zpustlé ghůlské osadě, která se snaží svépomocí opravit elektrárnu a vejít tak do většího povědomí okolních měst, která přežila 3. světovou válku. Ghůlí soudruzi se usídlili v opuštěné jaderné elektrárně a snaží se jí zvelebit na 120 %. Postupem času upustili od anarchismu a spojili se v ultrasocialistické hnutí, kde si jsou všichni rovni. Jako každý systém, i tenhle má své mouchy, a „nová“ ideologie se navíc vůbec nezamlová velkým městům, především pak kryptofašistickému Vault City.

Ač jsme se na nějaký čas odmlčeli, věnovali jsme hodně času úpravám pravidel dle Vašich přání z minulého ročníku. Děkujeme, že jste nám zachovali přízeň i v tomto těžkém období. Přivítáme rádi jak staré tváře, tak i nováčky, kteří si chtějí užít hru a zažít příjemné zážitky s přáteli.

Samozřejmostí je, že do hry můžete přinést i vlastní Itemy. Nebude chybět ani hospoda z loňského roku, kde dostanete za herní víčka jídlo a pití na celý víkend (již v ceně registrace).

Informace (včetně galerií z loňska) získáte a registrovat se můžete na:

http://www.falloutmadness.wz.cz/

 
kategorie: FM: Rudá záře nad Geckem
vložil: Maranch
Permalink ¤


0 Komentáře: