28.Prosinec 2007,13:21

Tak máme tu hnusné vánoce hnusný silvestr a ještě hnusnější naladu..........jsem moc velký pesimista? Já myslím,že nééééééééééééééé......

Rozhodla jsem se ,že vám napíšu mé  vlastnosti.... ,aby jste věděli o kom si čtete.. no tak jsem člověk,který neumí odpustit,když mu někdo ublíží./vím ,že odpouštět je lidské,já se o to pokouším,ale fakt to zkouším,ale potom, mě vždycky popadna vztek a mám chuť tu osobu uškrtit/Jsem člověk,který když se zamiluje.. tak miluje celou svou dušíííííííí i tělem a na to tak yvždy doplatím.....Všechno strašlivě prožívám...a to je chybá jak mám být potom silná,že? Jsem pečlivá nebo se snažím se být.. nehorázně jsem obětavá,jsem napůl šílenec,ačkoliv jeden člověk mi řekl,že jsem stereotypní,ale jen mě poznejte a zjistíte,že můj život jedu na plné koule.. a rozhodně stereotypní nejsem. Jsem dochvilná až nechutně dochvilná a nenávidím nedochvilnost.. taky jsem stereotypní...věřím,že můž by měl udělat první krok a ženská by neměla uhánět chlápa příjde mi to proti zákonům přírody..

Co bych na sebe ještě mohla prásknout jsem melancholik a cholerik.. a to je špatné..zvlášť ten cholerik.jsem zančně nerozhodná,když si něco kupuji dlouho se rozmýšlím,vše si musím poctivě vydřít,jsem šílená mám ráda šílené uhozené věci a barvičky moc miluji žlutou a červenou to je moje.......Mám radost i z maličkosti.. jsem schopná udělat cokoliv pro rodinu a přátelé.. pokud mě ještě něco napadne doplním..

 
vložil: Mauritanie
Permalink ¤


0 Komentáře: