12.Prosinec 2008,11:11

Máme tady zase pátek, další z těch bezvládných pátku. Jsem plačtivá stejně jako počasí v Brně. Mám tzv.: depresi. Její příznak -  je mi tu smutno. Cítím se, že nikam nepatřím. Nejmilejí je mi v náručí milovaných. Proč méněcenost? Jak bych to řekla, každý máme období, kdy nás popadne krize. Chodíte někam mnoho let a bojíte se, aby na vás nezapomněli. To mám i já. Mám strach ze zapomnění. Já neustále na všechny myslím, vše dělám, ale nevídím žádný vděk. Člověk se může přetrhnout a stejně to není doceněno. Možná, že můj pocit méněcenosti koření v závisti. Ano, jsem závistivá. Ale položme si otázku, kdo není? Já jsem a vím o tom. Jedna z mých špatných vlastností. Závidím lidem, že jsou úspěšní, když já nejsem, jsou milovaní, když já nejsem a mají třeba úplnou rodinu a neváží si toho. Já jsem si taky nevážila, zřejmě dost, toho co mám, tak bylo na čase o to přijít.

Získala jsem taky nové situace a zkušenosti, přátelé. Ale na ty staré jsem nikdy nezapomněla. A to jak na přátelé tak na nepřátelé. Mnoho mých blízkých si říká, jaké ty můžeš mít nepřátelé? Ale věřte každý je má. Jsem tvor, který to má velice složité neumím odpouštět, i když  jak říká jedno přísloví ,,Odpouštět je božské". Ublížíš mi jednou ( tzn.:zasáhneš mě tam, kde to je řádně citlivé) a končím s tebou, jelikož mám vždy, když tě vidím, tvou zradu před očima. Můžeš dělat, co chceš - já budu bezcitně přihlížet, ale mě si nezískáš už nikdy zpět. Jen se trap, ty zrádče!

A co starosti? Vy se netrápíte? Já  hrozně, ale opět si za to můžu sama, jsem na toto velice vnímavá. Pohybuji se v extrémech, budťo hrozně šťastná nebo hrozně nešťastná. A teď jsem zrovna dole-ale nejsem hrozně nešťastná, ale smutná, cítila jsem se součástí dvou kolektivu a z každého mě jedním slovem, gestem, činem, jako by vykázali. Víte jak mě to mrzí, myslím, že nemáte potuchy. Jedno sice bolí míň, ale druhé bolí mnohokrát více, vnímám to jako by se mě zřekla rodina, i když i od toho nemám daleko.

Pláču a pláču, srdce v křeči!

Dost konec načpak,plakati.

To láska lásce chvalořečí

Můj vyvolený, proklatý!

 

 

 
vložil: Mauritanie
Permalink ¤


0 Komentáře: