29.Duben 2008,20:50
Taky znáte ten pocit, když běžíte hlavou proti zdi a narazíte a rozbijete si hlavu. A vy se zvednete, hlava se zahojí a vy přesto běžíte znovu proti té zdi, i když víte že se to bude zase opakovat.

Tak toto já dělám celý život.. naprosto celý a myslíte, že mě to baví? Ne už fakt ne!!!
Hlavu mám na tisíc kousků a už nemám sílu tu zeď probourat, bere mě bezmoc. Je to možná tím,že do všeho jdu po hlavě a dávám tomu maximum energie, opravdu na sobě pracuji. A ostatní na to kašlou! A ten řekněme ten nahoře jím to jen tak sešle(talent nebo bezstarostnost)..proč? Ten člověk to ani nechce a jde mu všechno. Lidi ho miluji, i když druhým ubližuje..jak to je možné.. Odporný zvrácený svět. Upřímně nemůžu tady už vydržet,  dusím se...
Já už chci taky trochu štěstí nějaký úspěch, výsledek mého úsilí -> místo toho jen samé kopance
Chci toho tolik?
Přeji si jen trochu té štěstěny...
 
vložil: Mauritanie
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 10.05.2008 14:15:02, Ca-ty

    Mišulko, Mišulko...jsou to dost silná slůvka co tu píše...nemyslím si, že se všechno obrací proti tobě...Jsi nejskvělejší člobrda na celičkém světě, si svá, si pohodová a hodně moc talentovaná (ani o tom nevíš, strašně se podceňuješ)...máš kolem sebe plno kamarádů, přátelco si tě strašně moc váží, mají tě strašně moc rádi a mrzí je ještě více tvé nwúspěchy či jak to nazýváš kopance života. Prostě tomu se říká život alias jedna velká horská dráha a je zbytečné věšet hlavu a myslet na nejhorší i když je tedkom takove težké období...podívej se spíše na to co ti vychází než co ti nevychází a myslím , že v tvím případě převažuje se značnou převahou to co ti vychází...MTSMR tak hlavu vzhůru ( nikdy nemůže být tak zle, aby nebylo ještě hůř-trošku optimismu Miško).

    P.S.:už se těším na náš víkend pod stanem a grilovačku uzených kostí:-D