19.Leden 2008,10:39

Tak dneska je už zase sobota a já mám trošku času sem napsat přesto,že bych se měla učit flákám se zde... přítele mám ve vaně a hraje si na potápěče.. ne sranda koupe se... je vyčerpán.. a to zatím toho moc dneska neudělal kromě snídaně pro mě.. ale to uplně odbočujeme od Mé osoby... jelikož jsem ,,nechutný sobec",jelikož na tomto blogu píšu o sobě tak se není co divit.. je to asi jediný místo kam zapsat své pocity..

Dneska máme velkou akci v Karviné už se těším.. byla jsem tam 2x v životě.. tak to zas bude.. No každopádně mám za s sebou přijimačky do Prahy .. mé pocity.. se každý ptá... no zcela upřimně myslím si,že jsem ne dostala... ale já jim ještě ukážu a dostanu se.. mám na to... a všem ,kteří mi nevěří , ukážu ,že na to mám.. ale na druhou stranu hrozně mě láká Brno více než naše hlavní město ,takže své všechny síly budu soustředit tam..........chci na výšku a i když Ostravu zbožňuji ,chci daleko ,někám pryč a užít si kolejí a těch studentu ->studenský život mě láká... a jak..

Vra´t me se k tomu,že venku prší na jedné straně je to fajn,původně jsem měla jet s otcem a jeho přítelkyní lyžovat ,což má zase dvě strany.. chtěla jsem i nechtěla.. a..to se dalo čekat..

Věc druhá když půjdu do školy,jakože tomu se nevyhnu tak budu psát řadu písemek a to semi taky nechce.. takže člověk si stejně nevybere ať chce či nechce..

tak můj přítel se už vykoupal a vonííííííí.. uplně mooc voní .. samozdřejmě i  před tím voněl ,ale teď voní tak svěže... jsem z něj celá paf.. no to bude asi vše... nutí mě učit.. tak asi půjdu... mu se to říká on už je bakalář... ale pal to čert.. já taky budu .. a všem to natřu.. .. fakt nekecám..

Jsme zvědavá,kdo si tohle bude číst.. ... většinu jsou to uplné žvásty.. no nuda.. ale já jsem se tím vypsala opět z pár pocitů... klidně mi můžete napsat nějaký komentář.. rada si je čtu...a pokud budu chtít tak vám i napíšu... ale to už zavísí jen a jen na vás...

 
vložil: Mauritanie
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 19.01.2008 13:03:48, aguia

    To si piš, že to někdo čte! A jednou těch informací zneužiju a budu tě vydírat, muhehehehe...