Jakub Prachař se svou novou přítelkyní Míšou.

Jakub Prachař se svou novou přítelkyní Míšou.

Jakub ochotně chodil pro drinky. Franta Soukup s manažerem Filipem přinášejí věci na vystoupení. Zpěvák Nightwork Vojta Dyk.

 

Herec a muzikant Jakub Prachař (23) má už víc jak měsíc stálou přítelkyni. S něžnou blondýnkou Míšou se objevil na party ve Žlutých lázních, kde vystupoval se skupinou Nightwork.

„Jo, tohle je moje přítelkyně Míša. Chodíme spolu asi měsíc, ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat," prozradil Super.cz Jakub na akci Bohemia Sekt Summer Bars ve Žlutých lázní.
Na první pohled bylo zřejmé, že něžná blondýnka není jen taková nahodilá známost. Po celou dobu, co nebyl na jevišti, se od ní neodtrhl a ochotně jí nosil sklenky sektu s jahodou.

Na party, kde šampíčko teklo proudem, vystoupila skupina Nightwork v čele se synem Ondřeje Soukupa a Gábiny Osvaldové Frantou Soukupem, hvězdou seriálu Letiště Vojtou Dykem a Jakubem Prachařem. Jejich dovádění na jevišti dostalo do varu i syna Jiřího Bartošky Janka, který nedávno úspěšně odmaturoval.

O blaho všech návštěvníků se staraly sličné hostesky v těsných korzetech v čele s finalistkou Miss ČR a přítelkyní hokejisty NHL Buffalo Sabers Aleše Kotalíka Nikolou Plzákovou.

Na party na břehu Vlatvy jsme zahlédli hvězdu nekonečného seriálu Ulice Jakuba Štáfka nebo nerozlučné kamarádky Missky Editu Hortovou a Míšu Wostlovou.

napsal/a: MilagrosKLH 17:40 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář