MAFIA....ŽIVOT MAFIÁNA JE KRÁTKEJ

27.Květen 2010

mafia 2......hmmm...

V posledních dnech se hodně šušká o připravované hře Mafia 2. Není se vlastně čemu divit, vždyť Mafia byla vůbec první českou hrou, která se prosadila i na světové scéně. Takže před tvůrci stojí nelehký úkol a to předčit první díl. Vlastně všichni tak nějak s něčím podobným počítají. Nyní konečně vyšly najevo další detaily o Mafii 2.

První novinkou je přítomnost druhého hrdiny. A nebude to jen ledajaký „poskok“, půjde o vašeho parťáka. Již i známe jména hlavních hrdinů. Vy budete hrát za Vita, a Joe vám bude k ruce.

Děj začíná po tom, co se „průšvihář“ Vito vrací z vojny. Hlavním městem se stane americké Empire City, které vám nabídne přes 10 kilometrů volného prostoru. Není to sice moc, vzhledem k ostatním chystaným herním novinkám, ale je to o hodně víc než kolik nabídla Mafie 1.

V Mafii 2 by měli hrát velkou roli peníze, které vám umožní hodně věcí: Nákupu benzínu a opravy vozu, dále nákup oblečení, které pomůže, když jste pronásledování nebo si budete moct zajít do restaurace na oběd, což zvedne odolnost. Připadá vám, že už jste to někde slyšeli? Ano, něco podobného bylo už v GTA: San Andreas.

Další novinkou je mnohem více propracovaný model poškození. Více zprohýbaných plechů, propracovanější rozbíjení skel a neuvěřitelné výbuchy nádrží. To vše je v nádherných pastelových barvách, které hodně připomínají BioShock.

 

Autor Milky.Love v 17:15

0 Komentáře:

Přidej komentář

<< Home